Врати с обличане на старата каса.

При Братя Градеви можете да намерите система алуминиеви и стъклени врати, които облицоват старите метални каси на панелните жилища - без стесняване на отвора. Тези врати се използват при смяна на вратите в панелките. Монтираме нови врати за баня и wc върху старата каса.  Възползвайте се от нашата специална оферта за бели врати за баня със срок на монтаж до 10 дни след поръчката. На нашите каси освен алуминиево крило може да се постави и стъклено крило. Предлагаме ги във всички популярни дървесни цветове, RAL цвят и разбира се стандартното бяло.  В много случаи е възможен монтаж и върху дървена каса. При нас не е нужно да демонтирате металните каси на панелките. Ние ги облицоваме без къртене и без стесняване на отвора. Вратите на Братя Градеви са 100% водоустойчиви.

 
Врати с обличане на старата каса.

Новини

Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
На 03.03.2017 и на 04.03.2017 Петък и Събота Магазина на бул.Христо Ботев №111 няма да работи.
Магазина на Братя Градеви на бул.Христо Ботев № 111 ще работи между коледа и нова година.
 

PVC Дограма-Отлични цени,перфектно качество!

Когато става въпрос за подмяна на дограмата, повечето хора изобщо не са наясно какъв вид дограма да изберат, какви са нейните предимства и каква ще е крайната цена.В повечето случаи събраните оферти от различни фирми не са съпоставими една с друга, тъй като различните марки дограма имат различно качество и съответно различни цени. Сериозно влияние върху цената на PVC дограмата оказват вида стъклопакет, броят на камерите на ПВЦ профилите, вида обков, размерите и брой на крилата, типа отваряне, цвят на дограмата и др. Когато искате оферта от фирма изпълнител на дограма, се уверете, че тя ще е на база еднакви параметри и приблизително близък по качество материал. Вижте по -долу нашите актуални предложения за ПВЦ дограма. Информация за цените на отделните видове дограма се предоставя при запитване.
7 камерна ПВЦ дограма ГЕАЛАН най-добрата система до сега.
7 камерна ПВЦ дограма ГЕАЛАН най-добрата система до сега.
7 камерна система GEALAN S 9000 STV произведена в Германия с 3 уплътнения между касата и крилото и допълнително улътнение в леглото на стъклопакета. Много по-голяма дълбочина на остъкляването - 26 мм. Широчина на стъклопакета e до 54 мм.
 Ексклузивна 83 мм Шест камерна система от GEALAN
Ексклузивна 83 мм Шест камерна система от GEALAN
Най-новата ни система за ПВЦ Дограма притежава изключително масивната 83 мм каса остъклена с 40 мм троен стъклопакет! Суперкачествените максимално топлоизолиращи ПВЦ профили са със строителна широчина 83 мм. и възможност за вграждане на троен 40 мм. стъклопакет запълнен с инертен газ и 3 стъкла с нанопокритие.
Шест камерна  ПВЦ дограма GEALAN STV от Братя Градеви
Шест камерна ПВЦ дограма GEALAN STV от Братя Градеви
Statische-Trocken-Verglasung или Статично Сухо Остъкляване - Най-новото при ПВЦ дограмите.Методът на остъкляване посредством лепене се взаимства за ПВЦ прозорците от авио и автомобилната индустрия. За разлика от по-стари разработки използващи течни лепила, STV технологията е "суха" използва се специална двойнозалепяща лента,катоПВЦ профилите се доставят заводски облепени с нея.
Gealan IQ 8000 - 74мм 6 к серия
Gealan IQ 8000 - 74мм 6 к серия
74мм 6 камерна система с 40мм стъклопакет с 3 стъкла, немски метален регулируем обков. ПВЦ дограма произведена в Германия в завода на европейският лидер GEALAN WERK Gmbh в гр.Тана област Тюрингия. 100% немско качество във вичките си елементи. Шест камерни профили с 2,5мм стоманени усилващи армировки. Немски обков на Шуринг и Уинкхаус и силикон-каучук уплатнители от EPDM.
Gealan 116 (duch)
Gealan 116 (duch)
Най-масивната на българския пазар 116мм-ва "холандска" каса, остъклена отново с вече класическия 40 мм троен стъклопакет! В Холандия отдавна са открили преимуществата на 116 мм-вия профил и там се е превърнал почти в стандарт. Този тип PVC профили осигуряват перфектна статика на конструкцията и осигуряват преимущество при изолацията на конфликтната преходна зона между стена и дограма.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА PVC Дограма

ПВЦ дограмите Гелан на изложението в Нюрнберг

От Братя Градеви посетихме по покана на нашите дългогодишни партньори от Gealan Werk GmbH най-голямото изложение в света на прозорците. Гелан като част от групата на VEKA участваха самостоятелно със огромен щанд където показаха най- новите си разработки - профилите за ПВЦ дограма -7 камерната система S 9000 STV и бъдещата GEALAN FUTURA IKD при която  ПВЦ профилите могат да са с алуминиева външна капачка. При системата GEALAN FUTURA IKD сърцевината на касата е запълнена с изолираща пяна. И двата вида ПВЦ дограма са с коефициенти на изолация много под 1 Wm2k. Повече

ПВЦ Дограми цени - основни принципи на ценообразуване

Когато се стигне до поръчване на ПВЦ дограма има много фактори, които оказват влияние и които трябва да се вземат предвид. Ако не ви се е налагало да поръчвате ПВЦ дограма, най-вероятно цялото това разнообразие от модели и аксесоари ще ви се стори объркващо. За да сте по-подготвени и да направите правилната покупка, вижте основните характеристики на ПВЦ дограмата и начина, по който те се отразяват върху ценообразуването. Повече

Видове стъклопакети за PVC дограма – основни характеристики

Стъклопакетите за ПВЦ дограма представляват две или повече херметически затворени стъкла, пространството, между които е запълнено с въздух или някакъв вид газ. Те са един от основните елементи на ПВЦ дограмата и играят съществена роля в топлоизолационните и звукоизолационните функции на прозорците. Стъклопакетите за PVC дограма могат да се изработят от две или повече различни по вид и дебелина стъкла, между които да се приложат различни филтри, а пространството между тях да се напълни с газ, например аргон, който да повиши топлоизолационните им свойства. Повече

ПВЦ профили за дограма - видове профили и производители

ПВЦ дограмата има отлични топлоизолационни свойства, благодарение на материала, от който се изработва – поливинилхлорид, както и на многокамерната структура на профилите, съдържащa въздух – също добър изолатор.
В зависимост от броя на камерите в профилите, дограмата бива: 3-камерна, 4-камерна, 5-камерна и 6-камерна. Колкото повече камери има в профила, толкова по-добри са изолационните свойства на дограмата. В България най-често се използва 4-камерната дограма заради относително доброто съотношение цена – качество, но съществува тенденция за увеличаване поръчките на 5-камерни и 6-камерни профили. Повече


Сайтове за дограми от WebDesignBG