Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

PVC Дограма-Отлични цени,перфектно качество!

Когато става въпрос за подмяна на дограмата, повечето хора изобщо не са наясно какъв вид дограма да изберат, какви са нейните предимства и каква ще е крайната цена.В повечето случаи събраните оферти от различни фирми не са съпоставими една с друга, тъй като различните марки дограма имат различно качество и съответно различни цени. Сериозно влияние върху цената на PVC дограмата оказват вида стъклопакет, броят на камерите на ПВЦ профилите, вида обков, размерите и брой на крилата, типа отваряне, цвят на дограмата и др. Когато искате оферта от фирма изпълнител на дограма, се уверете, че тя ще е на база еднакви параметри и приблизително близък по качество материал. Вижте по -долу нашите актуални предложения за ПВЦ дограма. Информация за цените на отделните видове дограма се предоставя при запитване.
7 камерна ПВЦ дограма ГЕАЛАН най-добрата система до сега.
7 камерна ПВЦ дограма ГЕАЛАН най-добрата система до сега.
7 камерна система GEALAN S 9000 STV произведена в Германия с 3 уплътнения между касата и крилото и допълнително улътнение в леглото на стъклопакета. Много по-голяма дълбочина на остъкляването - 26 мм. Широчина на стъклопакета e до 54 мм.
 Ексклузивна 83 мм Шест камерна система от GEALAN
Ексклузивна 83 мм Шест камерна система от GEALAN
Най-новата ни система за ПВЦ Дограма притежава изключително масивната 83 мм каса остъклена с 44 мм троен стъклопакет! Суперкачествените максимално топлоизолиращи ПВЦ профили са със строителна широчина 83 мм. и възможност за вграждане на троен 44 мм. стъклопакет запълнен с инертен газ и 3 стъкла с нанопокритие.
Шест камерна  ПВЦ дограма GEALAN STV от Братя Градеви
Шест камерна ПВЦ дограма GEALAN STV от Братя Градеви
Statische-Trocken-Verglasung или Статично Сухо Остъкляване - Най-новото при ПВЦ дограмите.Методът на остъкляване посредством лепене се взаимства за ПВЦ прозорците от авио и автомобилната индустрия. За разлика от по-стари разработки използващи течни лепила, STV технологията е "суха" използва се специална двойнозалепяща лента,катоПВЦ профилите се доставят заводски облепени с нея.
Gealan IQ 8000 - 74мм 6 к серия
Gealan IQ 8000 - 74мм 6 к серия
74мм 6 камерна система с 44м стъклопакет с 3 стъкла, немски метален регулируем обков. ПВЦ дограма произведена в Германия в завода на европейският лидер GEALAN WERK Gmbh в гр.Тана област Тюрингия. 100% немско качество във вичките си елементи. Шест камерни профили с 2,5мм стоманени усилващи армировки. Немски обков на Сигения и Уинкхаус и силикон-каучук уплатнители от EPDM.
Gealan 116 (duch)
Gealan 116 (duch)
Най-масивната на българския пазар 116мм-ва "холандска" каса, остъклена отново с вече класическия 40 мм троен стъклопакет! В Холандия отдавна са открили преимуществата на 116 мм-вия профил и там се е превърнал почти в стандарт. Този тип PVC профили осигуряват перфектна статика на конструкцията и осигуряват преимущество при изолацията на конфликтната преходна зона между стена и дограма.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА PVC Дограма

ПВЦ дограмите Гелан на изложението в Нюрнберг

От Братя Градеви посетихме по покана на нашите дългогодишни партньори от Gealan Werk GmbH най-голямото изложение в света на прозорците. Гелан като част от групата на VEKA участваха самостоятелно със огромен щанд където показаха най- новите си разработки - профилите за ПВЦ дограма -7 камерната система S 9000 STV и бъдещата GEALAN FUTURA IKD при която  ПВЦ профилите могат да са с алуминиева външна капачка. При системата GEALAN FUTURA IKD сърцевината на касата е запълнена с изолираща пяна. И двата вида ПВЦ дограма са с коефициенти на изолация много под 1 Wm2k. Повече

ПВЦ Дограми цени - основни принципи на ценообразуване

Когато се стигне до поръчване на ПВЦ дограма има много фактори, които оказват влияние и които трябва да се вземат предвид. Ако не ви се е налагало да поръчвате ПВЦ дограма, най-вероятно цялото това разнообразие от модели и аксесоари ще ви се стори объркващо. За да сте по-подготвени и да направите правилната покупка, вижте основните характеристики на ПВЦ дограмата и начина, по който те се отразяват върху ценообразуването. Повече

Видове стъклопакети за PVC дограма – основни характеристики

Стъклопакетите за ПВЦ дограма представляват две или повече херметически затворени стъкла, пространството, между които е запълнено с въздух или някакъв вид газ. Те са един от основните елементи на ПВЦ дограмата и играят съществена роля в топлоизолационните и звукоизолационните функции на прозорците. Стъклопакетите за PVC дограма могат да се изработят от две или повече различни по вид и дебелина стъкла, между които да се приложат различни филтри, а пространството между тях да се напълни с газ, например аргон, който да повиши топлоизолационните им свойства. Повече

ПВЦ профили за дограма - видове профили и производители

ПВЦ дограмата има отлични топлоизолационни свойства, благодарение на материала, от който се изработва – поливинилхлорид, както и на многокамерната структура на профилите, съдържащa въздух – също добър изолатор.
В зависимост от броя на камерите в профилите, дограмата бива: 3-камерна, 4-камерна, 5-камерна и 6-камерна. Колкото повече камери има в профила, толкова по-добри са изолационните свойства на дограмата. В България най-често се използва 4-камерната дограма заради относително доброто съотношение цена – качество, но съществува тенденция за увеличаване поръчките на 5-камерни и 6-камерни профили. Повече


Сайтове за дограми от WebDesignBG