Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Алуминиев парапет с ръкохватка в дървесен декор.
Парапети за тераси със стъкло без вертикални колонки. Модел "Лазур"

Парапет за тераса с правоъгълна ръкохватка в кафяв цвят.
Парапет за тераси с прозрачно стъкло без вертикални колонки, само с подов профил.
Комбинация между парапет за тераса със стъкло и подов профил и парапети за стълби с вертикални колонки и стъкло.
Парапети за тераси от стъкло, синьо на цвят.
Стъклен парапет с прозрачни стъкла, без горен хоризонтален профил.
Парапет от прозрачно стъкло с ръкохватка от инокс. Голямото стъкло е с дължина четири метра.Парапетите за тераси от този модел имат алуминиев профил на пода и различни модели алуминиева ръкохватка. Вертикалният пълнеж е само от стъкло без вертикални колонки.Идеята на тези парапети е да нямат вертикални колонки и да са максимално прозрачни и леки без да пречат на гледката. Този модел не е подходящ за стълбища поради наличието на хоризонтален алуминиев подов профил. Изработва се от триплексно или закалено стъкло с фолио с дебелина 8 или 10 мм. Дължината на отделните стъклени панели може да е до 4 метра. Към тези парапети предлагаме и няколко модела завършващи горни лайсни от алуминий и инокс които са почти невидими, както и стандартните ръкохватки с кръгло и правоъгълно сечение които можем да доставим в практически всеки цвят включително най-популярните дървесни декори като "венге", "орех" ,"махагон", "златен дъб" и други.

Още много снимки на различни модели парапети можете да разгледате в нашата галерия  ТУК!


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG