Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Алуминиев парапет с ръкохватка в дървесен декор.
Парапети за тераси със стъкло без вертикални колонки. Модел "Лазур"

Парапет за тераса с правоъгълна ръкохватка в кафяв цвят.
Парапет за тераси с прозрачно стъкло без вертикални колонки, само с подов профил.
Комбинация между парапет за тераса със стъкло и подов профил и парапети за стълби с вертикални колонки и стъкло.
Парапети за тераси от стъкло, синьо на цвят.
Стъклен парапет с прозрачни стъкла, без горен хоризонтален профил.
Парапет от прозрачно стъкло с ръкохватка от инокс. Голямото стъкло е с дължина четири метра.Парапетите за тераси от този модел имат алуминиев профил на пода и различни модели алуминиева ръкохватка. Вертикалният пълнеж е само от стъкло без вертикални колонки.Идеята на тези парапети е да нямат вертикални колонки и да са максимално прозрачни и леки без да пречат на гледката. Този модел не е подходящ за стълбища поради наличието на хоризонтален алуминиев подов профил. Изработва се от триплексно или закалено стъкло с фолио с дебелина 8 или 10 мм. Дължината на отделните стъклени панели може да е до 4 метра. Към тези парапети предлагаме и няколко модела завършващи горни лайсни от алуминий и инокс които са почти невидими, както и стандартните ръкохватки с кръгло и правоъгълно сечение които можем да доставим в практически всеки цвят включително най-популярните дървесни декори като "венге", "орех" ,"махагон", "златен дъб" и други.

Още много снимки на различни модели парапети можете да разгледате в нашата галерия  ТУК!


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG