Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Комбинация от парапет и простор от алуминий.
Външни простори.

Външен простир.И навеси с поликарбонат нд прозорците.
Остъклена тераса и външен двоен алуминиев простор от Братя Градеви.Алуминиевите профили може да бъдат използвани за направата на простори които са здрави, изглеждат добре и не ръждясват.Простирането на дрехите вътре в жилището е крайно нежелателно,то води до висока влажност,много кондез,мухъл по стените и прозорците.

Освен това дрехите съхнат по-бавно. Тъй-като постоянно имахме запитваня от клиенти които са си остъклили терасите  и остават без място за простиране ние започнахме да предлагаме и външни стойки за простори от алуминий. За клиента отава само да си набави въжетата и халкичките или кукичките ,каквито се продават по железариите навсякъде.

Още снимки на различни модели парапети можете да разгледате в нашата ГАЛЕРИЯ.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG