Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Комбинация от парапет и простор от алуминий.
Външни простори.

Външен простир.И навеси с поликарбонат нд прозорците.
Остъклена тераса и външен двоен алуминиев простор от Братя Градеви.Алуминиевите профили може да бъдат използвани за направата на простори които са здрави, изглеждат добре и не ръждясват.Простирането на дрехите вътре в жилището е крайно нежелателно,то води до висока влажност,много кондез,мухъл по стените и прозорците.

Освен това дрехите съхнат по-бавно. Тъй-като постоянно имахме запитваня от клиенти които са си остъклили терасите  и остават без място за простиране ние започнахме да предлагаме и външни стойки за простори от алуминий. За клиента отава само да си набави въжетата и халкичките или кукичките ,каквито се продават по железариите навсякъде.

Още снимки на различни модели парапети можете да разгледате в нашата ГАЛЕРИЯ.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG