Вентилация и проветрение за пвц дограма. Клапи GECCO

Клапи за микро вентилация на прозорците - служат против образуване на плесени, и опресняват въздуха в помещенията. 

Немската фирма Гелан предлага вентилационни клапи които могат лесно да се  монтират на всякакъв вид  ПВЦ дограма. Клапите работят без електричество,като пропускат минимално количество пресен въздух в помещението,без да могат да влизат през тях шум,прах или насекоми.При това няма никакъв риск от изстиване на стаите или повишаване на разходите за отопление.Няма начин и клапата да се използва неправилно- на нея има видимо единствено малко палче с индикатор за отворено или затворено.

По-малкия модел GECCO 3 пропуска до 3 м3 пресен въздух за 1 час. GECCO 3 може да бъде поставен и на вече монтирани прозорци.

Новия модел се нарича GECCO 4 той е със значително по-голям капацитет- може да опреснява от 11 да 19 кубически метра въздух за час,в зависимост от външните условия. При разлика от над 30 паскала между вътрешното и външното налягане клапата се самозатваря, и след това се отваря отново сама. Клапата за вентилация GECCO 4 е с вградени поленов и прахов филтър, с много добра шумоизолация, през нея не могат да преминат насекоми или дъжд.

GECCO 4 се монтира заедно с прозорците на Гелан  като се вгражда в уширителен профил над касата. Подходящо е за всички системи с широчина на касата от 62 до над 90 мм.

При Братя Градеви GECCO 4 е налично в бяло и кафяво, по заявка може да се достави в цвят карамел,черно или сребро.

 Силно препоръчителна е употребата на тези клапи за вентилация там където нуждата от пресен въздух е най-голяма,и рискът от появата на мухъл и плесени най-висок. За такива се считат спалните помещения,помещенията които не се отопляват редовно,или жилища, които не се ползват целогодишно.

Възможен е монтаж на GECCO 3  на вече монтирани PVC прозорци от всички марки,като за монтажа не са е необходими специални инструменти или умения. Освен по-лесният монтаж, цената също е изключитело ниска спрямо всички други подобни разработки. Можете да си закупите клапите за микровентилация на Гелан GECCO 3 от нашият магазин на бул.Христо Ботев 111 или да си ги поръчате и с монтаж. Предлага се във вариант бяло и кафяво.

Галерия