Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

PVC Дограма-Отлични цени,перфектно качество!

Gealan 116 -
Gealan 116 (duch)

Двата флагмана на Gealan - 116 ммНай-масивната на българския пазар 116мм-ва "холандска" каса, остъклена отново с вече класическия 40 мм троен стъклопакет! В Холандия отдавна са открили преимуществата на 116 мм-вия профил и там се е превърнал почти в стандарт. Този тип PVC профили осигуряват перфектна статика на конструкцията и осигуряват преимущество при изолацията на конфликтната преходна зона между стена и дограма.В Холандия отдавна са открили преимуществата на 116 мм-вия профил и там се е превърнал почти в стандарт. Този тип профили осигуряват перфектна статика на конструкцията и осигуряват преимущество при изолацията на конфликтната преходна зона между стена и дограма. Отново остъкляването е с 40 мм троен стъклопакет, съставен от три стъкла и две междини, запълнени с инертен газ. Към всички прозоречни системи на Гелан при Братя Градеви ще ви предложат и клапи за микровентилация  GECCO 3 с помощта, на които се избягва запарването на въздуха в помещенията и появата на мухъл или конденз по стъклопакетите. Предлагаме и интелигентно уредче за измерване на влажността на въздуха в помещенията air-watch. Повече за клапите за микровентилация и за влагомерчетата на GEALAN можете да видите при аксесоари.

 S 8000 IQ  се произвежда само в основният завод на фирмата, който се намира в гр.Тана област Тюриния.

При Братя Градеви системата е налична от януари 2011г.

Отново Дограмите на GEALAN са изпреварили конкурентите си от Европа: Както всички други продукти на фирмата те са придружени от пълен набор сертификати вкл. DIN ISO 9001:2008 и DIN ISO 14001:2008. Нещо повече: коефициентът на термопреминаване за прозореца е равен на 1W/m2k! Това не само покрива сега действащите изисквания в Германия, но дори надминава стандарта от 1,1 W/m2k,  който ще е в сила от 2012г. Този тип каси за ПВЦ дограма се използват за износ в страни като Белгия, Нидерландия и Франция. Дограмите на Гелан можете да поръчате при Братя Градеви и изработени по системата STV при която стъклопакетите се залепят към рамките на прозорците за ненадмината здравина на рамките и супер термоизолация.

Освен отличната термоизолация, дограмите от Братя Градеви имат предимствата на големия производител, осигуряващ целия процес от производство, доставка, монтаж, влагане на достатъчно количество от подходящите монтажни консумативи, гаранционно обслужване, следгаранционно обслужване и надграждане. Системите на GEALAN се предлагат с три години пълна гаранция.

Виж още: Клапа за микровентилация GECCO 4

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG