Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапети с въжета

Алуминиев парапет за стълби със стоманени въжета в мезонет. Ръкохватка в дървесен цвят.
парапет за стълби от неръждаемо въже ф-4Парапети със струни/ въжета от неръждаема стомана. Всички аксесоари също са от инокс.Този вид парапети се използват най-често като парапети за стълбища. Струните са от неръждаемо въже с дебелина от 3 мм до 6 мм. Останалите фитинги за закрепването също са от инокс. Подходящи са там където мястото е  недостатъчно,и стандартен парапет би стеснил или затъмнил стъбищната клетка. Тези парапети са изключително ажурни и почти невидими, така, че не "тежат" на интериора.

Много пъти тяхната функция е чисто декоративна,или въжетата се ползват за закрепване на украса или рекламни аксесоари.Още парапети можете да видите в нашата Галерия.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG