Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапети с въжета

Алуминиев парапет за стълби със стоманени въжета в мезонет. Ръкохватка в дървесен цвят.
парапет за стълби от неръждаемо въже ф-4Парапети със струни/ въжета от неръждаема стомана. Всички аксесоари също са от инокс.Този вид парапети се използват най-често като парапети за стълбища. Струните са от неръждаемо въже с дебелина от 3 мм до 6 мм. Останалите фитинги за закрепването също са от инокс. Подходящи са там където мястото е  недостатъчно,и стандартен парапет би стеснил или затъмнил стъбищната клетка. Тези парапети са изключително ажурни и почти невидими, така, че не "тежат" на интериора.

Много пъти тяхната функция е чисто декоративна,или въжетата се ползват за закрепване на украса или рекламни аксесоари.Още парапети можете да видите в нашата Галерия.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG