Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

парапети - страничен монтаж -стълбищни парапети

парапет на хоризонтална площадка - страничен монтаж и 4 струни Ф16
парапет на наклонена рампа - страничен монтаж и 3 струни Ф16парапета се захваща отстрани на стълбите или площадката. този начин на монтаж е подходящ за всички видове алуминиеви и стъклени парапети.Още снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Чрез този начин на монтаж се пести място, но цената се увеличава, поради повечето вложени монтажни консумативи, по-голямата височина на краката на парапета, респективно по-голямата площ на стъклата или по-голямата височина на струните. Разгледайте повече снимки на  всички видове парапети в нашия сайт, посветен специално на парапетите на адрес www.parapeti.eu.

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG