Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Остъкляване на тераси

Остъклена тераса в дъга на сегменти.
Остъкляване на балкони и тераси без рамки. Стъклени врати хармоника.

Остъклена тераса с безрамково остъкление в дъга.
Две остъклени тераси със стъклени плъзгащи  хармоники.
STUKLENI VRATI HARMONIKA
Безрамково  остъкляване на Г-образна тераса. Монтирана е от вътре на парапета, който е с матови стъкла.
Остъклена тераса с безшпросна дограма- и огънато стъкло в края.Система от плъзгащи стъклени врати, която позволява да ползвате балкона като остъклен и като открит според желанието ви и според сезона.Система за остъкляване на тераси и балкони, която е едновременно и плъзгаща и отваряща се като стъклена хармоника. Подходяща е освен за остъкление на тераси в частни  домове и за заведения, ресторанти хотели. Навсякъде където гледката и възможността пространството да се използва с оптимална полезност и възможно най-дълго време е най-важна. Остъклението може да е право,  в дъга или под различен ъгъл. Възможно е и да е без водачи на пода, там където стъклените врати стигат до земята и минава поток от  много хора. Няма вертикални рамки на стъклата които да пречат на гледката или да не са в синхрон с архитектурата на сградата. Цените варират според размера, сложността и цвета,но обикновено се движат в рамките на 260-350 лв. за м2 с монтажа.

 

Много снимки на остъклени от Братя Градеви тераси, зимни градини, навеси и стъклени пакриви можете да намерите в нашата галерия ТУК

 

Вижте още: механизъм хармоника, 

Вижте още: механизъм плъзгане с фронтално отместване (фолксваген)

Вижте още: механизъм плъзгане с повдигане HST (SLD -slide-lift doors)

Вижте още: остъкляване на тераса с обикновени дограми    

Вижте и остъкляване със стъклени панорамни плъзгащи системи: www.gradevi.net/productdetails.aspx?id=110


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG