Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Комарници - мрежи против насекоми

Тераса с две ролетни мрежи срещу насекоми
всички видове противонасекомни мрежи в момнта са в промоция до края на месеца!!

Ролетни комарници на алуминиева дограма в дървесен цвят
Комарник ролка на ПВЦ прозорец от Братя Градеви
Ролетна мрежа срещу насекоми
Комарник ролка в цвятКомарници с алуминиеви рамки и мрежа от стъклопласт която не изгаря на слънцето.Братя Градеви  предлагат всички видове мрежи срещу насекоми.

Ролетни мрежи -които се навиват автоматично с пружина в кутия висока четири сантиметра над прозореца и се спускат и вдигат по алуминиеви странични водачи.

Отваряеми на панти- с елегантна алуминева рамка които се отварят на вън и могат лесно да се свалят за да се прибират през зимата или да се почистват.

Врати комарници- от по-масивни алуминиеви профили, предназначени за балконски врати или мрижи с големи размери . По-голямата им здравина ги  прави подходящи за многобройни отваряния.Имат дръжки и от вън и от вътре, могат да се свалят и прибират през есента съвсем лесно.  

Неподвижни мрежи против насекоми -закрепват се с райбери към прозорците, могат да се свалят съвсем лесно от външната страна.

Плъзгащи врати комарници -монтират се на отделна релса към системите за врати -плъзгане с повдигане,и на плъзгащите прозорци.

Противонасекомните мрежи могат да бъдат в 230 цвята от РАЛ гамата , и всички видове дървесни декори, включително венге ,орех, златен дъб,махагон.

Комарници цени: Освен с дограмата можете да поръчате и само мрежи против насекоми без или със монтаж.  

 Примерни цени на мрежи против насекоми бял цвят .Това са цени на дребно за някои стандартни размери. Мрежите се изработват по поръчка след взимане на мярка от място.

Неподвижна мрежа 70*140см. -37лв.

Комарник отваряем на панти-70*140см-59лв.

Ролетна противонасекомна мрежа-70*140см.-88лв.

Врата с мрежа на панти-70*200см.-98 лв.

 

 

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG