Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет за тераси тип цветарник.
Алуминиев парапет тип цветарник - парапет за тераса

Декоративен парапет за тераси.
Парапет цветарник от Братя Градеви.
Парапет от алуминий тип цветарник
Декоративен парапет от Братя Градеви.
Парапет от алуминий подходящ за външна употреба.
Парапет Цветарник странично монтиран и с жълти елементи.Кръгла ръкохватка Ф 50мм и 2 хоризонтала Ф 40, които държат вертикални "струни" - алуминиеви тръби Ф16, огънати със специален профил.Още снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Този тип парапети са най-красивите от всички видове алуминиеви модулни парапети. Характерната извивка на струната придава уникален вид на парапета и уют на цялата сграда. Подходящи са за външни тераси на жилишни кооперации часни домове. Могат да се монтират стандартно или странично. Предлагат се в петте  основни цвята. Цените започват от 140-190 лв. на линеен метър с монтажа.

 

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG