Алуминиев парапет тип цветарник - парапет за тераса

С невероятното си многообразие от парапети фирма "Братя Градеви" предлага продукти за всеки вкус и за всякакви нужди. Нашите парапети могат да отговорят на най-високите изисквания, както по отношение на качеството, така и по отношение на съответния интериор или екстериор. Можете да се възползвате от нашата безплатна консултация, която ще осъществим на място на обекта. Ние предлагаме парапети с тръбен пълнеж за вашите стълбища или тераси, както и разнообразие от алуминиеви парапети за вътрешно и външно ползване. Комбинираните парапети от алуминий и стъкло също са подходящи за много случаи.

Те се отличават с разнообразни цветове както на профилите, така и на стъклата. За домакините, които обичат да украсяват терасите на дома си с цветни градини предлагаме алуминиеви парапети тип цветарник. Тези от вас, които не искат нищо да препречва изгледа от и към дома им, предлагаме парапети само от стъкло. Най-изчистеният вариант от тях са парапети от стъкло без вертикални колонки.

За тези, които търсят повече сигурност, са нашите парапети от със стоманени мрежи, които също са богати на разнообразни профили и форми на отворите. И накрая - ние имаме специално решение за ваши, уникални парапети, които изработваме по ваш вкус с нашия екип от архитекти. Доверете ни се!
Повече парапети, изработени от Братя Градеви можете да разгледате ТУК

Галерия