Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Остъкляване на тераси

Едновремено остъкляване на 2 съседни тераси
Остъклени тераси с ПВЦ или Алуминиева дограма

остъклена тераса с малко покривче и плътна част отгоре  криеща окачения таван
Остъклена тераса с пъзгаща алуминиева дограма, и покрив с метална конструкция с плътен поликарбонат.
остъклена тераса и ролетни щори ап.на ет. 1
остъклена тераса от 3 части под различен ъгъл и ролетни противонасекомни мрежи
Остъкляване на тераса в дъга. Българска ПВЦ дограма на BAUFEN
остъкляване на терасаОстъкляване на тераса - лесно и бързо прибавяте използваема площ към жилищетоОще снимки на остъклени от нас тераси можете да разгледате тук

Братя Градеви могат да изпълнят бързо, качествено и на отлична цена остъкляване на всякакви видове тераси. Използват се както ПВЦ дограма, така и алуминиева дограма, и плъзгащи прозорци. Предлагаме и всички видове козирки, щори и противонасекомни мрежи. Вида на профилите и  стъклопакетите се определя в зависимост от това дали терасата просто ще се остъкли за да не събира прах и да не влиза вода и сняг на нея или пък ще се ползва за кухненски бокс, а  дори може терасата да стане част от спалнята. Ние предлагаме от съвсем олекотени до изключително сериозни премиум клас профили с тройни стъклопакети и изолационни енерджи стъкла. Възможни са и варианти с отваряне тип "Фолксваген" и тип "Хармоника". Предлагаме и иззиждане на тераси и други строителни дейности, които ще са нужни като подготовка, преди или след монтажа на самите прозорци.

При алуминиевите профили можете да избирате цвета на профила от RAL гамата

Вижте още: зимни градини, стъклени навеси и козирки,

Вижте още: механизми хармоника, механизми фолксваген, механизми HST

Вижте още: Остъкляване на балкони и тераси без рамки

Вижте още: Паравани между тераси

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG