Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Козирки и навеси

Козирка над вход от кафяво тройно триплексно стъкло -с ефект сякаш е натрошено.
Стъклени навеси и козирки над входове.

Стъклен навес от прозрачно секуритно стъкло над входа на офис сграда.
декоративна козирка над вход на сграда -стомана облечена с еталбонд и улук в задния край
Козирка от стъкло и инокс над вход. Точково закрепване на стъклата.
Желязна огъната козирка над вход с плътен прозрачен поликарбонат.
Две козирки от неръждаема стомана и матово стъкло. Конзолно закрепени за фасадата излизат напред 180 сантиметра.
алуминиев навес и странично затваряне на тераса водата е вкарана в улука на сградатаКозирки от алуминий и стъкло или от стомана и поликарбонат,с защитна и декоративна функция.Още снимки на на стъклени навеси изработени от нас можете да разгледате тук

Братя Градеви предлагат леки и много дълговечни, надеждни навеси за тераси, за над входове на сгради и гаражи. Изработени от практически вечни материали - алуминий, стъкло, инокс, те предпазват от слънце, дъжд, прах и мръсотия. Могат да бъдат в произволни размери, форми и цветове. Подпрени отдолу или обтегнати нагоре. Дайте свобода на фантазията си ние ще претворим идеите ви на практика.

Стъклата са триплексни, много здрави и в случай на счупване не могат да паднат и да наранят някого, а само се пукат като паяжина и остават в рамката.

Вижте още и ЖЕЛЕЗНИ НАВЕСИ С ПОЛИКАРБОНАТ

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG