Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Аспен - ръкохватка от правоъгълен профил 30х60 и вертикали от правоъгълен профил 15 х15 мм
Уникални парапети

Аспен - ръкохватка от правоъгълен профил 30х60 и вертикали от правоъгълен профил 15 х 15
Парапети от инокс и прахово боядисана стомана. Модел за Стълби.
Парапет тип
истински цветарник - конструкция за сандъчета пред прозорците.
Комбинация от парапет със стъкло и парапет с квадратни колонки черен цвят РАЛ 9005 по проект на Чучулайн.
Маркан - парапет с въжета за стълбище в комплексВ сътрудничество с архитектите на големи обекти Братя Градеви разработват технологично системата за парапети, за да достигнат търсената визия.Още снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Парапетите на снимките са разработвани за обектите на наши корпоративни клиенти: Маркан, ГБС - Казанлък, ГБС - Благоевград, Фонтаните сити - Младост4. Уникалното при всички тях е използването на правоъгълни алуминиеви профили, закрепвани към бетона и съединявани помежду си със система от крепежни елементи, разработени и произведени от Братя Градеви. 

 

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG