Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Интериорни врати с алуминиева каса Б.Г. 100

Алуминиева врата Б.Г. 100 монтирана върху старата каса. Цвят махагон.
Интериорни врати за панелни жилища.

Интериорна врата за панелен апартамент. Алуминиева в дървесен цвят и орнаментно стъкло.
Алуминиева врата в дървесен цвят
Врата в панелка със стъкло.
стъклена врата с матирани параболи
Врати ат алуминий на железните каси в панелка за баня, щрангове и стая.
Врата Б.Г. 100 монтирана върху метална каса. Цвят златен дъб.Алуминиеви и стъклени врати по система "БГ" (Братя Градеви ) могат да се монтират върху металните каси в панелните апартаменти.Без разбиване и без стесняване на отвора.Вижте още много снимки на нашите врати тук

Уникална система за интериорни врати патентована от Братя Градеви, разработена от инженерния отдел на фирмата специално за българския пазар. Позволява монтаж на алуминиева или стъклена врата директно върху съществуващата дървена или метална каса, без демонтаж, без стесняване на отвора.

 Можете да имате красиви нови врати дори и ако не ви се занимава с ремонт. Системата е разработена с специално за вратите за  баня в панелните жилища, където демонтажа на металната каса е изключително труден, а стесняването на и без това малкия светъл отвор е крайно нежелателно. Касата е от алуминий и може да покрие стена с всякаква широчина.

Строителите бързо откриха преимуществата на нашата разработка и тя масово се използва и за ново стоителство, спестявайки на  строителите  множество трудоемки операции.  

Предлагаме вратите във всички цветове  от RAL гамата, дървесни декори, елуксции и металици. Възможен е и монтаж на стъклено крило от закалено стъкло в 5 +1 цвята  - прозрачно, синьо, сиво, зелено, кафяво и черна перла-черно огледално стъкло , като всеки от тях може да бъде и матиран, матиран частично или с матирани рисунки.

Вижте още: врати за баня;  стъклени врати;  алуминиеви врати; плъзгащи интериорни врати; декоративни стъкла "Лакобел"

Можете да изберете цвета на алуминиевия профил от предлаганата RAL гама


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG