Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Интериорни врати с алуминиева каса Б.Г. 100

Алуминиева врата Б.Г. 100 монтирана върху старата каса. Цвят махагон.
Интериорни врати за панелни жилища.

Интериорна врата за панелен апартамент. Алуминиева в дървесен цвят и орнаментно стъкло.
Алуминиева врата в дървесен цвят
Врата в панелка със стъкло.
стъклена врата с матирани параболи
Врати ат алуминий на железните каси в панелка за баня, щрангове и стая.
Врата Б.Г. 100 монтирана върху метална каса. Цвят златен дъб.Алуминиеви и стъклени врати по система "БГ" (Братя Градеви ) могат да се монтират върху металните каси в панелните апартаменти.Без разбиване и без стесняване на отвора.Вижте още много снимки на нашите врати тук

Уникална система за интериорни врати патентована от Братя Градеви, разработена от инженерния отдел на фирмата специално за българския пазар. Позволява монтаж на алуминиева или стъклена врата директно върху съществуващата дървена или метална каса, без демонтаж, без стесняване на отвора.

 Можете да имате красиви нови врати дори и ако не ви се занимава с ремонт. Системата е разработена с специално за вратите за  баня в панелните жилища, където демонтажа на металната каса е изключително труден, а стесняването на и без това малкия светъл отвор е крайно нежелателно. Касата е от алуминий и може да покрие стена с всякаква широчина.

Строителите бързо откриха преимуществата на нашата разработка и тя масово се използва и за ново стоителство, спестявайки на  строителите  множество трудоемки операции.  

Предлагаме вратите във всички цветове  от RAL гамата, дървесни декори, елуксции и металици. Възможен е и монтаж на стъклено крило от закалено стъкло в 5 +1 цвята  - прозрачно, синьо, сиво, зелено, кафяво и черна перла-черно огледално стъкло , като всеки от тях може да бъде и матиран, матиран частично или с матирани рисунки.

Вижте още: врати за баня;  стъклени врати;  алуминиеви врати; плъзгащи интериорни врати; декоративни стъкла "Лакобел"

Можете да изберете цвета на алуминиевия профил от предлаганата RAL гама


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG