Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Плъзгащи се дограми с перфектна термоизолация

плъзгащи се прозорци от 2 части позволяват 50% отваряемост без да заемат място в помещението
HST-плъзгане с повдигане.

френски прозорец с плъзгаща врата термоизолация и комфорт от ново поколение
хотелска стая -плъзгаща се врата с противонасекомна мрежа- също плъзгаща се.
Комплекс Св.Никола Черноморец. Плъзгащи врати с противонасекомни мрежи -дървесен декор
плъзгащи врати HST максимум гледка,максимум отваряема площ, без да  заемат пространство при отваряне
Ресторант с плъзгащи врати отваряне на 66% от прозорците които са 5,6м *2,8м, без да се пречи на масите вън и вътре.
плъзгане с повдигане 3 крила на 3 релси позволява две трети отварянеПлъзгаща се дограма за врати и прозорци с перфектна термоизолация и много дълъг живот -подходящи да екстремно натоварване и големи размери.Още снимки можете да разгледате тук

Това са плъзгащо-повдигащи се дограми извесни като тип HST  (или SLD-"SLIDE-LIFT DOORS").  Израбтени са от масивни алуминиеви профили с прекъснат термомост. Крилата се плъзгат по релси от неръждаема стомана, а всички уплътнения са от EPDM - вид полимер с много дълъг живот и здравина. Плъзгащите и заключващите механизми са от G-U водещ немски производител в областа на обкова за прозорци и врати. Системата има сертификати от IFT Rosenheim за термоизолация и защита от взлом валидни в целия свят.

Тези плъзгащи врати се препоръчват за там където има високо натоварване - често отваряне и затваряне, силно слъчево греене, проливни дъждове, бурен вятър. Подходящи са за сгради обърнати към морето, където дограмата трябва да е винаги клас А. Тежестта на едно крило може да стигне до 200кг а размера до 2м х 2,8 м. В това отношение нито една друга система не може да се сравни с HST. 

Използват се за ресторанти, хотелски стаи и частни домове, особено за големи "Френски" прозорци - от стена до стена и от пода до тавана.

Системата позволява отваряне на половината светъл отвор, на две трети или на  целия отвор, когато се вратата се плъзга покрай стена.

Може да се окомплектова с плъзгащи мрежи против насекоми, плъзгащи капаци за прозорци или ролетни щори. Покритието на профилите е полимерно-прахово. Възможни са всички цветове от RAL гамата, множество дървесни декори - златен дъб, венге, орех, металици и други специални цветове.

Вижте още: механизми хармоника, механизми "Фолксваген"


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG