Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

ПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ ВРАТИ

Врата от матирано стъкло плъзгаща се зад стената , с прозрачни орнаменти
Плъзгащи стъклени врати на горна релса

плазгаща стъклена врата между хол и спалня с рисунка
двойна стъклена плъзгаща врата с рисунка - роза
Стъклен портал, вратата е с размери 120/270 см. от пода до тавана. 10 мм закалено кристално стъкло.
 портал от две стъклени плъзгащи врати INAL EOS в две посоки с рисунка
Двойна стъклена врата за разделяне между кухня и хол. Матово стъкло с прозрачни ленти.
Плъзгащи стъклени врати под ъгъл. Без релси на пода.Плъзгащи се врати от стъкло с горно окачване, без водеща релса на пода. Този тип стъклени плъзгащи врати е подходящ за разделяне на две помещения, за отделяне на обособени части в офиси, които с едно движение се приобщават отново, както и за вътрешни врати -където термоизолацията е почти излишна. Релсите, на които се закачат крилата се монтират на тавана или на стената.Разгледайте галерия на наши обекти с плъзгащи врати ТУК!

Този тип стъклени плъзгащи врати е подходящ за разделяне на две помещения, за отделяне на обособени части в офиси, които с едно движение се приобщават отново, както и за вътрешни врати -където термоизолацията е почти излишна. Релсите, на които се закачат крилата се монтират на тавана или на стената. На пода няма водеща релса или нещо, в което можете да се спънете. Преимуществата на тези врати са, че могат да се направят с по-големи размери от вратите на панти, а в същото време пестят място, плъзгайки се покрай стена или витрина. Могат да бъдат с височина до тавана, без да влизат в конфликт с ламните в коридора и други предмети от интериора. 

 Размерите на плъзгащите се крила могат да бъдат много големи - до 1,5 м  х 2,55 м и маса до 120кг. (5кв.м. от 10мм стъкло) за едно крило врата.

 Както и при другите ни стъклени врати цветовете на стъклото може да са: прозрачно, зелено, синьо, кафяво, сиво, черно . Всеки цвят може да се матира и да се направят рисунки по проект на клиента или от нашият каталог с над 12 000 модела от всеки стил и жанр. 

Вижте още: плъзгащи стъклени врати с точково окачване и алуминиеви плъзгащи врати на горна или долна релса

Вижте и стъклени преградни плъзгащи стени: www.gradevi.net/productdetails.aspx?id=110

Вижте още: стъклени врати на панти: интериорни стъклени врати и интериорни врати БГ - патентована разработка на Братя Градеви

Вижте още: врати за баня, душ кабини, паравани за баня

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG