Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

ПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ ВРАТИ

плъзгаща врата от стъкло с релса от неръждаема стомана
Стъклени плъзгащи се врати - точково окачване

плъзгаща врата за баня
плъзгаща стъклена  врата с релса от стомана точково окачване
преграда и плъзгаща врата от прозрачно закалено стъкло
стъклена преграда и плъзгаща врата от прозрачно стъкло отделяща 2 помещеия
Стъклена висяща плъзгаща врата от кафяво матово стъкло.Стъклени плъзгащи се врати - точково окачване.Това са стъклени интериорни врати с изключителен модерен дизайн. Крилото което се плъзга е без рамка от 8 или 10 мм закалено стъкло, механизмите са от матирана неръждаема стомана.Повече снимки на плъзгащи врати можете да видите ТУК!

Това са интериорни врати с изключителен модерен дизайн. Крилото което се плъзга е без рамка от 8 или 10 мм закалено стъкло, механизмите са от матирана неръждаема стомана. Могат да се плъзгат покрай стена или да се вграждат в стъклени преградни стени и портали. Както и при другите ни стъклени врати има избор от 5 възможни цвята на стъклото и безкраен избор от декоративни орнаменти за матиране върху вратата.

Размерите могат да са максмално до 2.5 м2 или до 80 кг тежест. Цената на подобна врата варира според размера, цвета и вида на дръжките между 600-900 лв. с ДДС и монтаж.

Вижте още: плъзгащи стъклени врати на горна носеща релса и алуминиеви плъзгащи врати на горна или долна релса

Вижте още: стъклени врати на панти: интериорни стъклени врати и интериорни врати БГ - патентована разработка на Братя Градеви

Вижте още: врати за баня, душ кабини, паравани за баня

Вижте още и нашите стъклени преградни плъзгащи стени: http://www.gradevi.net/productdetails.aspx?id=110


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG