Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Алуминиеви дограми - с термоизолация

частен дом в София алуминиеви дограми
Алуминиева дограма

Еднофамилна къща с алуминиева дограма.
Алуминиеви прозорци EL VI AL 85 EXCLUSIVE СТЪКЛО 4 СЕЗОНА И ИНТЕГРИРАНИ ЩОРИ
АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА
КОМПЛЕКС ОТ 3 КЪЩИ В СОФИЙСКО
ОФИС СГРАДА НА БУЛ.ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ
Жилищна сграда в София. Алуминиева дограма.Ауминият е материал, който повече от 55 години е предпочитан за изработка на прозорци и стъклени фасади.Ауминият е материал, който повече от 55 години е предпочитан за изработка на прозорци и стъклени фасади. Той притежава някои много важни предимства. На първо място е неговата отлична статика, голяма здравина и възможност да се екструдира на профили, които са съвсем прави. Алуминият е лек и лесен за обработка, не ръждясва и не корозира. Алуминият може да бъде оцветен трайно в, на практика, всеки цвят, както и дървесни декори, металици и електрохроматични елуксации.

Какво е "Термомост"?

Алуминият, както всички метали, е добър проводник на топлина, което е проблем, когато става въпрос за модерни енергоспестяващи прозорци. прозорец от обикновени монокамерни профили се явява като мост за топлината, по който тя напуска (или навлиза през лятото) сградата. Този проблем е бил решен със създаването на профилите  прекъснат термомост. накратко казано, това са профили, които имат външна алуминева камер, междинна камера от много здрав изолационн материал и вътрешна алуминиева камера. По този начин се постигат отлични коефициенти на термопреминаване, които отговарят на съвременните европейски норми.

"Братя Градеви" призвеждат дограми от най-висок клас с 24 мм прекъсване на термомоста. Сглобките са дублирани в вете камери и се занитват неразглобяемо на машина . Обковите са немски, метални, регулируеми, даващи перфектно притискане на крилото към касата, със защита от взлом в най-високия клас WK2, което е максимум за прозорец от алуминий. По-добър резултат може да получи само стоманата. прозорците могат да са остъклени както със стандартни двойни стъклопакети, така и с тройни аргонови стъклопакети до 30 мм широчина, стъклопакети с нискоенергийни или триплексни стъкла.

Алуминият е подходящ за прозорци с по-големи размери или високнатоварени врати с честа употреба.

предимство на дограмите от алуминий е и лъскавата гладка повърхност,  която се запазва в продължение на дълги години без промяна, независимо колко агресивна е средата, на която е изложена дограмата. Алуминиевата дограма с прекъснат и система на обкова Мултилок се предлага с 3 години пълна гаранция.

Можете да изберете цвета на алуминиевия профил от RAL гамата, която предлагаме

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG