Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет от алуминий
Парапети, разработени специално за обект "Градът на Фонтаните", СофияОще снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Специално за един от най-мащабните проекти в град София, комплексът от 18 сгради "Градът на Фонтаните" "Братя Градеви" разработиха парапет, който напълно съвпада с идеята за сградите, заложена от архитектурно бюро "Румина АМ".

Изпълнени от правоъгълни алуминиеви профили и прозрачно триплексно стъкло, тези парапети се вписват в общата визия на комплекса, без да са прекалено натрапчиви, но същевремено са един от най-важните и запомнящи се елементи на фасадата.

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG