Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет от алуминий
Парапети, разработени специално за обект "Градът на Фонтаните", СофияОще снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Специално за един от най-мащабните проекти в град София, комплексът от 18 сгради "Градът на Фонтаните" "Братя Градеви" разработиха парапет, който напълно съвпада с идеята за сградите, заложена от архитектурно бюро "Румина АМ".

Изпълнени от правоъгълни алуминиеви профили и прозрачно триплексно стъкло, тези парапети се вписват в общата визия на комплекса, без да са прекалено натрапчиви, но същевремено са един от най-важните и запомнящи се елементи на фасадата.

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG