Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Интериорни врати с алуминиева каса Б.Г. 100

Нова алуминиева врата върху стара метална каса с орнаментно стъкло
Алуминиеви врати и Врати от стъкло

 Алуминиева врата с каса в дървесен цвят остъклена с принтвано стъкло в бяло.
Нова врата в панелен апартамент
алуминиева врата в панелно жиище с обличане на металната каса
Стъклена интериорна врата с алуминиева каса в цвят на светло дърво и рисунка.
стъклена и алуминиева врата една до друга с еднакви каси в дървесен цвят
алуминиева врата за баня с огледало с рисункаБГ100 е специален профил, разработен от инжинерния отдел на Братя Градеви за българския пазар. С негова помощ старите дървени или метални каси могат да се облекат с нови от алуминий във всякакъв цвят, без да се стесни прохода за минаване през вратата. Тези врати са 100% водоустойчиви и идеални за врати на баня. Разработката намира приложение основно за подмяна на вратите в панелни апартаменти с монтаж върху старите железни каси.Разгледайте много повече врати в галерията тук

Този профил дава уникални възможности:

  1. позволява касата да се монтира в панелните апартаменти направо върху железните каси  без демонтаж на метал и практически без да се стеснява отвора.
  2. при монтаж на врата от закалено стъкло стъклото прилепва в уплътнител, монтиран на касата. Без обичайните фуги около стъклото се осигурява много по-добра звуко и термоизолация
  3. ширината на касата позволява монтаж върху тънки стени от гипсокартон или газобетон, както и върху фаянсови плочки, като спестява много труд по "обръщането" на тънките ръбове, така проблемни при стандартните дограми. 

Виж още: декоративни стъкла "Лакобел"

Алуминият за вратите може да бъде в цвят от RAL гамата. Вижте предлаганите цветове.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG