Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Алуминиев  парапет
Парапет тип Вила

Парапет алпийски тип
Парапет за тераса
Парапет с дъски  на дървена тераса
Алуминиев парапет за тераси модел
Парапет за тераса ВИЛА
Парапет“ВИЛА” - нов тип парапети за тераси и стълбища, за мястото, на което искаме да сме близо до природата!Още снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

В стремежа си постоянно да следим нуждите на своите клиенти ние не спираме да се развиваме и да предлагаме винаги нови,  по-качествени и изгодни  продукти.

Новата система парапети, която разработихме съчетава най-модерните материали и покрития с традициония български архитектурен стил. Изглеждт сякаш са изработени изцяло от дърво или в двуцветният им вариант като от метал и дърво. Но това са изцяло алуминиеви парапети!

Забравете за търкането на натеклата по камъка на терасата ръжда, за шкурене и боядисване на ръждивото желязо и за разсъхналото се обезцветено дърво, което трябва да се рендосва и лакира!

Вертикалните колонки на “ВИЛА”са от правоъгълни дебелостенни алуминиеви профили 40x40 с полимерно прахово покритие - изключително дълговечно и с възможност за стотици цветове от цялата  RAL гама, дори металици или шегрен, предлагаме и 22 вида дървесен декор, специални лакови покрития или елуксации.

Пълнежът  е от алуминиев профил 20*100  но като опция може да се замени и с  30*100, 20*80, 20*60 който  има красотата на дървото като същевременно не се огъва и измята, няма нужда от боядисване, лакиране или някаква друга поддръжка. Може да се използва вън и вътре в сградите най вече за тераси. Слънцето, водата и снега не го повреждат по никакъв начин. 

Цените за този тип парапети започват от около 160 лв. за линеен метър. Срока за изработка и доставка на профилите за парапета варира според сезонното натоварване.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG