Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Капаци за прозорци, жалузи

КЕПЕНЦИ ЗЛАТЕН ДЪБ
Още кепенци

КЕПЕНЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ
АЛУМИНИЕВИ КЕПЕНЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ С ПОДВИЖНИ ЛАМЕЛИ В ЧЕРВЕН ЦВЯТ.
КЕПЕНЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ ОТ ПВЦ
КЕПЕНЕЦ  ЗА ПРОЗОРЕЦ ОТ ПВЦ БЯЛ ЦВЯТ
КЕПЕНЕЦ ЗА ПРОЗОРЕЦ БЯЛ ЦВЯТ
КЕПЕНЦИ ОТ АЛУМИНИЙ КОИТО ЗАТВАРЯТ ЛЯТНА КУХНЯ, 3 БР. С ПО 6 КРИЛА ОСИГУРЯВАТ ПЪЛНО ОТВАРЯНЕ ПРЕЗ ЛЯТОТОУют, стил, визия и функционалност, съчетани в един прекрасен продукт.Капаците за прозорци са традиционнен за цяла Европа  архитектурен елемент, който отличава сградата и я превръща в уютен дом. Съчетавайки в едно функциите на перде, щора и решетка, те осигуряват слънцезащита, визуална защита, предпазват прозорците от прах, вятър и дъжд, задържат топлината в зоната между капака и прозореца, и са още едно препятствие пред бандитите желаещи да влязат с взлом. Определено, обаче, най-търсени са заради своята естетическа функция. Красотата им наистина добавя стойност към всеки имот и повишава личния комфорт на обитателите.

 

И при PVC и при алуминиевите серии се монтира втора каса на външния край на стената пред прозореца, на която те се закачат. Монтажа на капаци може да се извърши и при поставени вече дървени, пластмасови или алуминиеви прозорци.  Важно е, обаче, да има място навън, накъдето те да се отворят и достъп до тях. Използването на  капаци пред големи неотваряеми витрини на високи етажи без достъп отвън е практически невъзможно.

ПВЦ кепенците се предлагат в бяло или 12 дървесни декора, като обковите и пантите  са черни с визия на ковано желязо.

При алуминиевите капаци, освен над 100 цвята по РАЛ гамата, имаме и 25 дървесни цвята.

Снимки на капаци дограма и щори от Градеви разгледайте ТУК

 

Вижте още: сенници и слънцезащита

Вижте още: външни ламелни щори С-80

Вижте още: външни ролетни щори

Вижте още: капаци за прозорци

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG