Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Капаци за прозорци, жалузи

КЕПЕНЦИ ЗЛАТЕН ДЪБ
Още кепенци

КЕПЕНЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ
АЛУМИНИЕВИ КЕПЕНЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ С ПОДВИЖНИ ЛАМЕЛИ В ЧЕРВЕН ЦВЯТ.
КЕПЕНЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ ОТ ПВЦ
КЕПЕНЕЦ  ЗА ПРОЗОРЕЦ ОТ ПВЦ БЯЛ ЦВЯТ
КЕПЕНЕЦ ЗА ПРОЗОРЕЦ БЯЛ ЦВЯТ
КЕПЕНЦИ ОТ АЛУМИНИЙ КОИТО ЗАТВАРЯТ ЛЯТНА КУХНЯ, 3 БР. С ПО 6 КРИЛА ОСИГУРЯВАТ ПЪЛНО ОТВАРЯНЕ ПРЕЗ ЛЯТОТОУют, стил, визия и функционалност, съчетани в един прекрасен продукт.Капаците за прозорци са традиционнен за цяла Европа  архитектурен елемент, който отличава сградата и я превръща в уютен дом. Съчетавайки в едно функциите на перде, щора и решетка, те осигуряват слънцезащита, визуална защита, предпазват прозорците от прах, вятър и дъжд, задържат топлината в зоната между капака и прозореца, и са още едно препятствие пред бандитите желаещи да влязат с взлом. Определено, обаче, най-търсени са заради своята естетическа функция. Красотата им наистина добавя стойност към всеки имот и повишава личния комфорт на обитателите.

 

И при PVC и при алуминиевите серии се монтира втора каса на външния край на стената пред прозореца, на която те се закачат. Монтажа на капаци може да се извърши и при поставени вече дървени, пластмасови или алуминиеви прозорци.  Важно е, обаче, да има място навън, накъдето те да се отворят и достъп до тях. Използването на  капаци пред големи неотваряеми витрини на високи етажи без достъп отвън е практически невъзможно.

ПВЦ кепенците се предлагат в бяло или 12 дървесни декора, като обковите и пантите  са черни с визия на ковано желязо.

При алуминиевите капаци, освен над 100 цвята по РАЛ гамата, имаме и 25 дървесни цвята.

Снимки на капаци дограма и щори от Градеви разгледайте ТУК

 

Вижте още: сенници и слънцезащита

Вижте още: външни ламелни щори С-80

Вижте още: външни ролетни щори

Вижте още: капаци за прозорци

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG