Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Сенници и слънцезащита

Слънцезащита -  въртящи се ламели (елерони),  с електроуправление. Първите три леви полета са затворени, а десните са отворени. Обект - инвазивна болница - Ямбол.
слънцезащита

Слънцезащита -  Фиксирани ламели от ЕТЕМ . Освен слънцезащита, алуминият дава на архитекта възможности за визуална комуникация.
Слънцезащита с неподвижни ламели. Обект - офис сграда на Цариградско шосе.
Слънцезащита с неподвижни ламели.
Слънцезащита -  въртящи се ламели (елерони), с електроуправление
Елерони над покривно остъкляване, с електрозадвижване. Единствено тези елементи позволяват да влиза слънцето, като ограничава любопитните погледи от съседните по-високите съседни сгради. На преден план се виждат снегозадържащи елементи по фасадната обшивка (еталбонд)
елероните в дясно, освен завъртането по остта си, са плъзгащи се пред прозореца си. управлението е с мотор.Разходите за климатизация са съизмерими с разходите за отопление и затова все по-голямо внимание се отделя на защитата от слънцето. Прости и надеждни, това са едни от най-ефективните елементи на сградата.Южното изложение ефективно събира топлината през зимата, но трябва да се пази от слънце през лятото.

Във фолклора на брокерите на недвижимите имоти се казва, че за един имот имало три важни компонента: място, място и място. Перефразирано в нашия жаргон, за една сграда има три важни компонента: изложение, изложение и изложение. Южното изложение ефективно събира топлината през зимата, но трябва да се пази от слънце през лятото.

вижте още: слънцезащита чрез ролетни щори

вижте още: слънцезащита чрез кепенци

вижте още: слънцезащита чрез ламелни щори C-80

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG