Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Интериорни врати с алуминиева каса Б.Г. 100

Врата от стъкло без рамка с матирана рисунка -дърво, с подов автомат
Стъклени интериорни врати без каса

портал с врата от стъкло с орнамент във всички елементи
Интериорна врата в банка с плътен долен хоризонтал и подов автомат
Стъклена преграда с врата
интериорна врата в офис - с рисунка и долен подов автомат. бравата заключва към стъклото на витрината.
Stuklena vrata s risunka.
затваряне на пространство под стълбище с матирано стъклоуникални интериорни врати от закалено стъкло прозрачни, с рисунка, частично матирани или напълно матирани.Разгледайте още снимки на нашите врати тук .

Врати изцяло от стъкло, изработват се от 8мм или 10мм закалено стъкло. Тези врати нямат рамка и се монтират директно на стената или с подов автомат. Най-често са "летящи" тоест се отварят и в двете посоки. Могат да са еденични или двойни и могат да се включват в различни по форма и размер стъклени стени. Варианта с подов автомат може да се ползва и при тежки и силно натоварени врати като например магазини, офси, хотели. за разлика от стъклените врати с алуминиева каса при системата Б.Г. тук между стъклото и стената има разстояние около 4 мм отстрани и отгоре и 7 мм между вратата и пода.

Вижте още: Стъклени плъзгащи врати на горна релса и стъклени плъзгащи врати на горна релса - точково окачване. 

Вижте още: уникални врати, разработка и патент на "Братя Градеви" 

Вижте още: врати за баня, душ кабинидекоративни стъкла "Лакобел"

Вижте и стъклени плъзгащи прегради: www.gradevi.net/productdetails.aspx?id=110

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG