Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет за тераса с вертикални тръби ф-16 с декоративни тапи.
парапет тип френски

Алуминиев парапет с вертикален пълнеж от квадрата кутийка 12*12
парапет за тераса с пълнеж алуминиеви правоъгълни профили 12*12 мм в цвят РАЛ 7016
ал.парапет тип
алуминиев парапет за тераса
парапет тип
външен парапет за тераса на офис сграда в Софияс прави вертикални пръчки - изцяло алуминиев пълнеж.Още снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Този тип алуминиеви парапети могат да се използват вътре, и за външни тераси,разстоянието между вертикалите  е не повече 115мм. и дори малко дете не може да се мушне между тях. Не е възможно и "изкатерване" по парапета. Монтират се и стандартно и странично . 

Според пълнежа има 2 вида парапет тип "френски" -с вертикални тръбички ф-16, или с провоъгълен профил 12*12мм. Възможни са 5 цвята  на профилите .

Цените на парапетите тип " френски" започват от 130 лв. за линеен метър с монтажа.

Можете да видидите и нашата разработка парапети за тераса тип "АСПЕН"   която също е само с вертикални елементи , но с възможност за стотици цветове.

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG