Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет за тераса с вертикални тръби ф-16 с декоративни тапи.
парапет тип френски

Алуминиев парапет с вертикален пълнеж от квадрата кутийка 12*12
парапет за тераса с пълнеж алуминиеви правоъгълни профили 12*12 мм в цвят РАЛ 7016
ал.парапет тип
алуминиев парапет за тераса
парапет тип
външен парапет за тераса на офис сграда в Софияс прави вертикални пръчки - изцяло алуминиев пълнеж.Още снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Този тип алуминиеви парапети могат да се използват вътре, и за външни тераси,разстоянието между вертикалите  е не повече 115мм. и дори малко дете не може да се мушне между тях. Не е възможно и "изкатерване" по парапета. Монтират се и стандартно и странично . 

Според пълнежа има 2 вида парапет тип "френски" -с вертикални тръбички ф-16, или с провоъгълен профил 12*12мм. Възможни са 5 цвята  на профилите .

Цените на парапетите тип " френски" започват от 130 лв. за линеен метър с монтажа.

Можете да видидите и нашата разработка парапети за тераса тип "АСПЕН"   която също е само с вертикални елементи , но с възможност за стотици цветове.

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG