Остъкляване на открита тераса за заведение.

За новия  бар в центъра на София - SWITCH BAR - Братя Градеви остъклиха терасата прилежаща към заведението. Сега тя има от три страни стъклени конструкции които се отварят чрез плъзгане. Системата  е с 5 плъзгащи крила на 5 отделни релси и позволява прибиране на четири пети от остъклението като при това крилата могат да се събират там където пожелаете.

Така терасата се затваря при лошо време и може да се отвори дори напълно когато се прибере тентата на покрива . Площта на терасата се прибавя към целогодишната полезна площ на заведението и дори там  може да се настаняват комфортно компании с пушачи.

 
Остъкляване на открита тераса за заведение.

Новини

Декоративни парапети за тераси в битов стил. Моделът "ВИЛА" има много различни варианти и всички те се предлагат в 23 дървесни цвята.
Алуминиеви капаци за прозорци. Красива защита на дома от слъце, бури, любопитни погледи и повишава защитата от взлом.
За терасата на последния етаж в хотел на Свети Влас направихме помещение със страхотна гледка.
 

Аксесоари

Чукало за врата
Лъвска глава от масивен месингКрасив италиански аксесоар за входни врати от месинг. Предлагат се в различни размери, цената  за този на снимката например е 70 лв. Имаме също така шпионки,чукчета със стандартна форма, надписи и лого WC,цифри за номерация от месинг или инокс.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG