Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

PVC Дограма-Отлични цени,перфектно качество!

ПВЦ ДОГРАМА ЗЛАТЕН ДЪБ
Gealan IQ 8000 - 74мм 6 к серия

ЧАСТЕН ДОМ  В ПОЛИТЕ НА ВИТОША
ЧАСТЕН ДОМ В РЕДУТА СОФИЯ
ЧАСТЕН ДОМ  М.КАМБАНИТЕ СОФИЯ
ЧАСТЕН ДОМ В БЛАГОЕВГРАД ПВЦ ДОГРАМА И ЩОРИ С ЕЛ МОТОРИ ЗЛАТЕН ДЪБ
ЧАСТЕН ДОМ КВ. ВИТОША
ХИЖА ДО ВРЪХ БОТЕВ В СТАРА ПЛАНИНА- ПВЦ ДОГРАМА ГЕЛАН74мм 6 камерна система с 44м стъклопакет с 3 стъкла, немски метален регулируем обков. ПВЦ дограма произведена в Германия в завода на европейският лидер GEALAN WERK Gmbh в гр.Тана област Тюрингия. 100% немско качество във вичките си елементи. Шест камерни профили с 2,5мм стоманени усилващи армировки. Немски обков на Сигения и Уинкхаус и силикон-каучук уплатнители от EPDM.ПВЦ дограма произведена в Германия в завода на европейският лидер GEALAN WERK Gmbh в гр.Тана област Тюрингия. 100% немско качество във вичките си  елементи. Шест камерни профили с 2,5мм стоманени усилващи армировки. Немски обков на Шуринг и силикон-каучук уплатнители от EPDM. В комбинация с тройните изключително широки 40мм -(4 см.) стъклопакети с нискоемисийни стъкла и напълнени с инертен газ аргон получавате дограма с изолация както за пасивна къща.Братя Градеви внасят профилите на Гелан в България от 2001г. Дограмите които произвеждаме с техните "Тежки  PREMIUM" серии са за клиентите които искат да поръчат дограмите на следващото десетилетие още сега. Серията IQ 8000 е с параметри по-високи от най-високите, в която и да е страна от ЕС и се счита за най-добрата днес. Предстои и нейното развитие в подобрената IQ8000+, която е с 83 мм широчина на касата широчина на стъклопакета 54 мм и благодарение на допълнително вградените уплатнения и подобрената форма от сега надвишава изискванията към ПВЦ профилите, които ще почнат да се въвеждат след 2012 г. Тези ПВЦ прозорци са за клиентите, които искат най-доброто и нищо по-малко. Предлагат се в 30 вида дървесни декори двустранно или едностранно фолирани и 14 цвята от РАЛ гамата от външната страна, като цветовете са ко-екструдирани  в профила още при производството му. Дограмите Гелан се предлагат от Братя Градеви с три години пълна гаранция, декларация за съответствие и CE маркировка за безопасност. Братя Градеви вече предлагат ПВЦ дограмата на Геалан по технологията STV -статично сухо остъкляване. При тази технология на Гелан профилите пристигат заводски промазани с лепило и по времето на монтажа на дограмата стъклопакетите на крилата се залепят към рамките. Този метод повишава значително изолацията на прозорците, освен това рискът от провисване или измятане се свежда до минимум. Повишава се и устойчивостта на взлом от вън. 

Към всички прозоречни системи на Гелан при Братя Градеви ще ви предложат и клапи за микровентилация  GECCO 3 както и по новият и с шест пъти по-голям капацитет модел GECCO 4 с помощта, на които се избягва запарването на въздуха в помещенията и появата на мухъл или конденз по стъклопакетите. Предлагаме и интелигентно уредче за измерване на влажността на въздуха в помещенията air-watch. Повече за клапите за микровентилация и за влагомерчетата на GEALAN можете да видите при аксесоари. GEALAN werk е най-иновативната част от концерна VEKA AG. 

Виж още: Клапа за микровентилация GECCO 4.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG