Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

ЩОРИ

ролетни щори от алуминий дължина 2,8м
Външни ролетни щори

външна ролетна щора кафява, закриваща цялата тераса с размери 3*2,6м управление с електромотор предпазва терасата на първия етаж
ролетна щори
ролетни щори за къща в светло-кафяв цвят
външни  щори в дървесен декор
алуминиева ролетна щора от три части под ъгъл
Цялата къща е обезопасена с алуминиеви ролетни щориРолетните щори са отлично средство за предпазване на дома от слънце, шум, прах, дъжд и крадци.Външните ролетни щори изпълняват отлично следните функции-

Слънцезащита през лятото и допълнителна термоизолация през зимата.

Охранителна функция - прозорец със спусната ролетна щора е много по-труден за взломяване. Ролетните щори не могат да се вдигнат от вън и могат да се заключват от вътре. Самата щора може за се свърже със СОТ и алармата да се задейства още преди престъпниците за са стигнали до прозореца. Нещо, което в нашия опит се доказа като непреодолимо препятствие.

 Предпазва дограмата и жилището от шум, прах, силен вятър и проливен дъжд.

Предлагат се в 20 цвята както и различни дървесни декори .

 Управлението е чрез плосък или кръгъл шнур, манивела или мотор, мотора може да е с бутон или с дистанционно управление. Ламелите са алуминиеви, вътре пълни с изолационен материал - пенополиуретан.

Интегрираните щори могат да се монтират само едновременно с PVC дограма. В кутията на интегрираната щора може да се вгради и ролетна противонасекомна мрежа - комарник.

Кутията, в която се навиват ламелите може да е интегрирана над дограмата - PVC интегрирана щора, или да е алуминиева - закрепена външно на дограмата или на фасадата.

Кутията е с размер около 150х150мм, за щора с височина до 2400мм.

 Когато се изпълняват електрически щори - един мотор консумира около 200W, за окабеляване са необходими до щората да достигат кабел 4 х 1.5мм (фаза-ход нагоре, фаза-ход надолу, нула и земя).

Вижте още: външни хоризонтални щори 

Вижте още: капаци за прозорци (кепенци)

Вижте още: сенници, слънцезащита 

Вижте още: гаражни врати с алуминиеви ламели


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG