Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

ЩОРИ

ролетни щори от алуминий дължина 2,8м
Външни ролетни щори

външна ролетна щора кафява, закриваща цялата тераса с размери 3*2,6м управление с електромотор предпазва терасата на първия етаж
ролетна щори
ролетни щори за къща в светло-кафяв цвят
външни  щори в дървесен декор
алуминиева ролетна щора от три части под ъгъл
Цялата къща е обезопасена с алуминиеви ролетни щориРолетните щори са отлично средство за предпазване на дома от слънце, шум, прах, дъжд и крадци.Външните ролетни щори изпълняват отлично следните функции-

Слънцезащита през лятото и допълнителна термоизолация през зимата.

Охранителна функция - прозорец със спусната ролетна щора е много по-труден за взломяване. Ролетните щори не могат да се вдигнат от вън и могат да се заключват от вътре. Самата щора може за се свърже със СОТ и алармата да се задейства още преди престъпниците за са стигнали до прозореца. Нещо, което в нашия опит се доказа като непреодолимо препятствие.

 Предпазва дограмата и жилището от шум, прах, силен вятър и проливен дъжд.

Предлагат се в 20 цвята както и различни дървесни декори .

 Управлението е чрез плосък или кръгъл шнур, манивела или мотор, мотора може да е с бутон или с дистанционно управление. Ламелите са алуминиеви, вътре пълни с изолационен материал - пенополиуретан.

Интегрираните щори могат да се монтират само едновременно с PVC дограма. В кутията на интегрираната щора може да се вгради и ролетна противонасекомна мрежа - комарник.

Кутията, в която се навиват ламелите може да е интегрирана над дограмата - PVC интегрирана щора, или да е алуминиева - закрепена външно на дограмата или на фасадата.

Кутията е с размер около 150х150мм, за щора с височина до 2400мм.

 Когато се изпълняват електрически щори - един мотор консумира около 200W, за окабеляване са необходими до щората да достигат кабел 4 х 1.5мм (фаза-ход нагоре, фаза-ход надолу, нула и земя).

Вижте още: външни хоризонтални щори 

Вижте още: капаци за прозорци (кепенци)

Вижте още: сенници, слънцезащита 

Вижте още: гаражни врати с алуминиеви ламели


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG