Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Душ кабини и паравани за баня, стъклени душ кабини

параван за баня с кафяво стъкло горния край е заоблен
Стъклени паравани

параван в баня, с матирано стъкло с рисунка
Сгъваем стъклен параван от 2 части монтиран върху ваната.
 стъклен параван за баня ,прозрачно стъкло 900*2100мм
паравани между писоари в обществена тоалетна
Заоблен душ параван с декорации
 прозрачен параван от стъклоПо мярка от място специално за вашата баня, от закалено стъкло с рисунка по ваш изборОще снимки на душ кабини и паравани за баня можете да разгледате тук

Параваните са съществена част във интериора и функционалността на банята.

Братя Градеви могат да оразмерят, произведат, доставят и монтират специално за вас, във вашата баня, избрани от вас размери, форми и цветове на стъкла.  Цветовете на стъклата са синьо, сиво, зелено, кафяво,черно. Параванът може да е изцяло матиран или с частично матирани стъкла (ивици, орнаменти, рисунки). При нас, за параваните, както и за всичките ни изделия от стъкло, имате възможност да избирате от каталог с над 12 000 орнамента, във всички жанрове и стилове. Всяка рисунка се матира върху стъклото, правейки вашата баня уникална и неповторима. Рисунката може да бъде както в позитив (матирани линии), така и в негатив (матирано стъкло, прозрачни линии) 

Фитингите - (профили, клипсове, обтегачи) са от алуминий или неръждаема стомана, повърхност хромирана, огледална, или матирана. Възможно е хидроизолиране на паравана към пода или стените на банята чрез силиконови лайсни.

Вижте още: душ кабини

Вижте още: плъзгащи душ паравани

Вижте още: врати за баня 

Вижте още: ревизионни вратички

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG