Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Душ кабини и паравани за баня, стъклени душ кабини

Душ кабина с огънати вратички.
Душ кабини

Stuklena vrata za bania
Душ параван на 90 гр. с врата на панти.
Прозрачен душ параван от 3 части  на 135 гр. с врата в средата.
Душ параван от 3 части с врата в средата
душ кабина - с огънато стъкло и 2 вратички.
Прав душ параван с фиксирано стъкло и врата.Произведени по мярка от място, специално за вашата баня, от закалено стъкло и неръждаеми фитингиОще снимки на душ кабини и паравани за баня можете да разгледате тук

Вашата душ кабина може да бъде направена така както желаете вие.  Можете  да  поръчате при нас вашата стъклена душ кабина с произволни размери. Душ кабините са с почти произволни форми, вратите им може да се плъзгат, отварят на панти, да се срещат в една равнина или под ъгъл, да се уплътняват с магнитни или силиконови уплътнения.

Възможно е закрепване на пантите към стената или към стъкло.  Цветовете на стъклата за душ кабини са синьо, сиво, зелено, кафяво, или "клиър вижън" - кристално стъкло.Предлага се и черно огледално стъкло- "черна перла". Душ кабината може да е с изцяло матирани или частично матирани стъкла (ивици, орнаменти, рисунки). При нас, за душ кабините, както и за всичките ни изделия от стъкло, имате възможност да избирате от каталог с над 12 000 орнамента, във всички жанрове и стилове. Всяка рисунка се матира върху стъклото, правейки вашата баня уникална и неповторима. Рисунката може да бъде както в позитив (матирани линии), така и в негатив (матирано стъкло, прозрачни линии) 

Фитингите - (панти, клипсове, ръкохватки, обтегачи) са от неръждаема стомана, повърхност хромирана, огледална, или матирана.

Вижте още: паравани за баня

Вижте още: плъзгащи душ паравани

Вижте още: врати за баня

Вижте още: плъзгащи стъклени врати с точково окачване

Вижте още: вратички за ревизии


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG