Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Стъклен парапет за кръгло стълбище с огънати стъкла.
Стъклени парапети за стълби.

Парапет на стълби с огънато стъкло.
Парапет при ескалатори в магазин НМ с ръкохватка инокс.
Стъклен парапет за стълби в Шато Копса
Парапет за стълби офис Експреско.
Парапети с кристално стъкло в София.
Стъклен парапет с принтПарапети само от стъкло за стълбищеПарапети от Братя Градеви за стълби направени само от стъкло.

Тези парапети се монтират странично на стъпалата с помощта на болтове от неръждаема стомана и химически анкери. Изработват се от обезопасени стъкла, закалени и ламинирани в различни цветове. Възможни са и всички видове принт върху стъкло. Обикновено височината по наклоните е 90 см. над стъпалото, а на площадките е 105 см. Парапетите от стъкло могат да са без ръкохватка или с ръкохватки от алуминий натурален, или в цвят RAL или дървесен декор.

Също така предлагаме ръкохватки от инокс ,огледален или матов "brushed". Ръкохватките са с кръгло или правоъгълно сечение. Могат да се монтират върху стъклата или странично с конзоли чрез пробиване на стъклото. Този тип парапет е изключително актуален и има редица естетически предимства. Това е и вида парапет, който най-малко стеснява стълбите. Понеже се монтира странично стъкления парапет може да се изпълнява и преди и след монтажа на настилките. 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG