Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет за стълби с правоъгълни профили в черен цвят и матово стъкло.
Парапети за стълби със стъкло.

Парапет за стълби със зелени стъкла.
Парапети за стълбище с прозрачни стъкла.
Алуминиев парапет за стълби с прозрачни стъкла и кръгли профили.
Парапет за стълбище със сиво стъкло.
Парапети за стълби странично монтирани с квадратни колонки.
Парапет на стълби -сиво стъкло.Парапети от алуминиеви профили с кръгло или правоъгълно сечение и пълнеж от триплексно стъкло.Тези парапети са безопасни дори за местата където стълбите често се използват от малки деца. Триплексното стъкло е здраво и сигурно срещу счупване и същевременно е безопасно за изкатерване нагоре през парапета, спрямо моделите с хоризонтални тръби. Стъклата които се използват могат да са в петте стандартни цвята + бял мат. Технологията на принтване с керамична боя на пълноцветни рисунки върху стъклото, която предлагаме обаче позволява да постигнете и най-смелите интериорни решения. Тези парапети могат да се монтират и стандартно и странично на стъпалата. Както всички стълбищни парапети е по-удобно когато ръкохватките са кръгли. Цветовете на профилите също могат да са в цвят по RAL, дървесни декори- 25 вида, или специални бои с релефна структура. Братя Градеви предлагат тези парапети от 2005г. и това е един от моделите с най-широко приложение и отлично съотношение цена- качество и ефект.

Разгледайте още много снимки на наши парапети в галерията!


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG