Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

СТЪКЛЕНИ ВИТРИНИ И ПРЕГРАДИ

Прозрачна стъклена преградна стена.
Стъклени преградни стени.

Стъклена шумоизолираща стена 42db.
Стъклена преграда в учебен център.
Стъклена преграда с врата в антре на офис.
Преграда от стъкло в офис.
Стъклена преграда на метростанция.
Стъклена преграда в частен дом между дневната и антрето.Стъклени стени за обособяване или разделяне на помещения в офиса и в дома.Братя Градеви предлагат изработка и монтаж на стъклени прегради от секуритно - закалено или ламинирано стъкло за разделяне на отделни работни помещения. Предлагаме както вариант с еденично 10 мм стъкло така и вариант със специални стъклопакети с доказана шумоизолация от 42db. Стъклените стени позволяват на отделните екипи да работят комфортно по едно и също време без да си пречат и същевремено "openspace" стила на съвременното работно място с много светлина се запазва. Вратите от стъкло могат да са отваряеми на панти в едната или в двете посоки или плъзгащи се на горна релса без лайсна на пода. 

Много често стъклените стени се използват и в интериора на дома. Това че са много тънки само 1см. и не отнемат от така ценното  пространство в сравнение с тухлена или гипсокартонена стена е голямо предимство.

Много важно е и това че пропускат напълно светлината и не на последно място модерната им визия. Стъклата са изключително здрави и напълно безопасни. Дори и в случай на счупване риск от нараняване няма. Ламинирани стъкла могат да се използват навсякъде дори и в детските градини.

За да можете напълно да изпълните замисъла си предлагаме и различни модели песъкоструйно матиране или фолиране на стъклените прегради.

Вижте още стъклени плъзгащи прегради.

Вижте още стъклени витрини за магазини.

Вижте още: панорамни асансьори

Още много снимки на стъклени врати и прегради направени от нас можете да разгледате в нашата ГАЛЕРИЯ.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG