Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Входни врати

Двукрила врата от стомана с противопожарно стъкло.
Врати за луксозни магазини и офиси от неръждаема стомана инокс.

Двукрила врата от ИНОКС с антипаник брави.
Преградна стена и врата от неръждавейка с ламинирано секуритно стъкло.
Двукрила врата от стомана.
Врата от инокс.
Дръжки от неръждаема стомана.
Входна двойна врата от иноксВрати от метал със стоманено покритие с огледален или матов (brushed) ефект. Подходящи са за представителни офиси и магазини.Тези метални врати са димоуплътнени и могат да бъдат оборудвани от нас с автомати за затваряне, брави тип "антипаник" електромагнити и електрически насрешници за контрол на достъпа, СОТ датчици и др.

Приложението им е като интериорни врати в офис сгради и магазини заради по-нестандартната им луксозна или индустриална визия. Могат да бъдат остъклени със стъклопакети или еденични стъкла от всички видове като се започне от най-стандартните до бронирани клас "магнум" и противопожарни 60-120 минути.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG