Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Входни врати

Двукрила врата от стомана с противопожарно стъкло.
Врати за луксозни магазини и офиси от неръждаема стомана инокс.

Двукрила врата от ИНОКС с антипаник брави.
Преградна стена и врата от неръждавейка с ламинирано секуритно стъкло.
Двукрила врата от стомана.
Врата от инокс.
Дръжки от неръждаема стомана.
Входна двойна врата от иноксВрати от метал със стоманено покритие с огледален или матов (brushed) ефект. Подходящи са за представителни офиси и магазини.Тези метални врати са димоуплътнени и могат да бъдат оборудвани от нас с автомати за затваряне, брави тип "антипаник" електромагнити и електрически насрешници за контрол на достъпа, СОТ датчици и др.

Приложението им е като интериорни врати в офис сгради и магазини заради по-нестандартната им луксозна или индустриална визия. Могат да бъдат остъклени със стъклопакети или еденични стъкла от всички видове като се започне от най-стандартните до бронирани клас "магнум" и противопожарни 60-120 минути.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG