Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

Капаци за прозорци, жалузи

Алуминиеви капаци за прозорци от четири части.
Алуминиеви капаци за прозорци

Капак за прозорци златен дъб с подвижни в дясно и неподвижни ламели в ляво.
Капаци за прозорци златен дъб с не подвижни ламели от близо.
Алуминиеви, бели капаци на прозорци на цялата къща. С подвижни ламели които се завъртат на 90 гр.
Алуминиеви защитни капаци за прозорци. Капаците винаги се отварят на вън.
Капаци за прозорци с подвижни ламели отворени.
Капаци за прозорци за къща.Произведени от алуминий капаци за прозорци красиви, дълготрайни и функционалниКапаците за прозорци от алуминий, които предлагаме, са със собствена каса, която се монтира на външния край на стената и могат да се отварят навън. Те са много надеждни и имат 3 основни функции:

 На първо място това е слънцезащитата - кепенците позволяват пълно затъмняване на стаята, когато са затворени, пропускане само на нужното количество светлина с помощта на подвижните ламели и никакво затъмнение, когато ги отворите и обърнете извън прозореца на  фасадата на сградата. С капаците спирате топлината и тя остава извън помещенията дори и в най-горещите летни дни.

На второ място това е защитната функция. Алуминиевите капаци не могат да бъдат лесно отворени от вън. Когато през ноща искате да спите на отворен прозорец можете да затворите кепенците и да сте спокойни, че няма да влязат котки или друг тип натрапници, докато въздухът влиза в достатъчни количества. Ако монтирате СОТ на капаците, той ще се задейства преди взломаджиите да са достигнали до прозорците и ви дава няколко минути време, в което сирената вие, патрулната кола е на път, а бандитите тепърва трябва да се справят с прозорците. В практиката този тип защита се е доказал като много ефективен.

Първите две фунции обаче ги имат и външните ролетни щори, които са на по-ниска цена. Това което прави капаците за прозорци толкова желани е декоративният ефект, който имат на всяка фасада. Къщата с капаци на прозорците изглежда по един съвсем различен много по-приветлив и уютен начин.  Сградата става по-топла и със средиземноморски привкус. Когато слагате капаци с инвестиция от няколко хиляди лева можете да повишите значително цената на имота си и качеството си на живот от удоволствието да им се наслаждавате и да го ползвате.

Братя Градеви предлагат алуминиевите капаци за прозорци в повече от 20 цвята дървесни декори включително златен дъб, венге, орех, махагон. Имаме и повече от 220 цвята от РАЛ гамата като кремаво, маслено зелено, синьо, бордо, бяло, слонова кост. 

Произвеждаме капаци за износ в Гърция и Италия. Предлагаме добри отстъпки на колеги, които искат само производство, без наш монтаж за страната и чужбина.

Мостри на капаци за прозорци можете да видите в нашия шоурум на бул.Христо Ботев № 111 в София. А снимки на обекти с капаци, дограма и щори от Братя Градеви разгледайте ТУК


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG