Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Капаци за прозорци, жалузи

Алуминиеви капаци за прозорци от четири части.
Алуминиеви капаци за прозорци

Капак за прозорци златен дъб с подвижни в дясно и неподвижни ламели в ляво.
Капаци за прозорци златен дъб с не подвижни ламели от близо.
Алуминиеви, бели капаци на прозорци на цялата къща. С подвижни ламели които се завъртат на 90 гр.
Алуминиеви защитни капаци за прозорци. Капаците винаги се отварят на вън.
Капаци за прозорци с подвижни ламели отворени.
Капаци за прозорци за къща.Произведени от алуминий капаци за прозорци красиви, дълготрайни и функционалниКапаците за прозорци от алуминий, които предлагаме, са със собствена каса, която се монтира на външния край на стената и могат да се отварят навън. Те са много надеждни и имат 3 основни функции:

 На първо място това е слънцезащитата - кепенците позволяват пълно затъмняване на стаята, когато са затворени, пропускане само на нужното количество светлина с помощта на подвижните ламели и никакво затъмнение, когато ги отворите и обърнете извън прозореца на  фасадата на сградата. С капаците спирате топлината и тя остава извън помещенията дори и в най-горещите летни дни.

На второ място това е защитната функция. Алуминиевите капаци не могат да бъдат лесно отворени от вън. Когато през ноща искате да спите на отворен прозорец можете да затворите кепенците и да сте спокойни, че няма да влязат котки или друг тип натрапници, докато въздухът влиза в достатъчни количества. Ако монтирате СОТ на капаците, той ще се задейства преди взломаджиите да са достигнали до прозорците и ви дава няколко минути време, в което сирената вие, патрулната кола е на път, а бандитите тепърва трябва да се справят с прозорците. В практиката този тип защита се е доказал като много ефективен.

Първите две фунции обаче ги имат и външните ролетни щори, които са на по-ниска цена. Това което прави капаците за прозорци толкова желани е декоративният ефект, който имат на всяка фасада. Къщата с капаци на прозорците изглежда по един съвсем различен много по-приветлив и уютен начин.  Сградата става по-топла и със средиземноморски привкус. Когато слагате капаци с инвестиция от няколко хиляди лева можете да повишите значително цената на имота си и качеството си на живот от удоволствието да им се наслаждавате и да го ползвате.

Братя Градеви предлагат алуминиевите капаци за прозорци в повече от 20 цвята дървесни декори включително златен дъб, венге, орех, махагон. Имаме и повече от 220 цвята от РАЛ гамата като кремаво, маслено зелено, синьо, бордо, бяло, слонова кост. 

Произвеждаме капаци за износ в Гърция и Италия. Предлагаме добри отстъпки на колеги, които искат само производство, без наш монтаж за страната и чужбина.

Мостри на капаци за прозорци можете да видите в нашия шоурум на бул.Христо Ботев № 111 в София. А снимки на обекти с капаци, дограма и щори от Братя Градеви разгледайте ТУК


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG