Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

Капаци за прозорци, жалузи

капаци за прозорци от ПВЦ
Алуминиеви жалузи и капаци за прозорци

КАПАЦИ ЗА ПРЗОРЦИ МОНТИРАНИ ВЪРХУ КАСАТА НА ПРОЗОРЕЦА
КАПАЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ С ПОДВИЖНИ ЛАМЕЛИ
ДВОЙНИ КАПАЦИ ЗА ПРОЗОРЕЦ
КАПАЦИ ЗА ПРОЗОРЦИ ТИП ХАРМОНИКА ЦВЯТ ЗЛАТЕН ДЪБ
Алуминиеви капаци за прозорци в дървесен цвят.
АЛУМИНИЕВИ ЖАЛУЗИ ПРЕД ПРОЗОРЦИ НЕПОДВИЖНО ФИКСИРАНИ.Кепенците се закрепват пред прозореца, могат да бъдат с подвижни или неподвижни ламели.Капаците за прозорци са традиционнен за цяла Европа  архитектурен елмент, който отличава сградата и я превръща в уютен дом. Съчетавайки в едно функциите на перде, щора и решетка, те осигуряват слънцезащита, визуална защита, предпазват прозорците от прах, вятър и дъжд, задържат топлината в зоната между капака и прозореца, и са още едно препятствие пред бандитите желаещи да влязат с взлом. Определено, обаче, най-търсени са заради своята естетическа функция. Красотата им наистина добавя стойност към всеки имот и повишава личния комфорт на обитателите.

.Предлагаме капаците за прозорци от ПВЦ на немската фирма GEALAN

За капаците се монтира втора каса на външния край на стената пред прозореца, на която те се закачат. Монтажа на капаци може да се извърши и при поставени вече дървени, пластмасови или алуминиеви прозорци.  Важно е, обаче, да има място навън, накъдето те да се отворят и достъп до тях. Използването на  капаци пред големи неотваряеми витрини на високи етажи без достъп отвън е практически невъзможно.

Кепенците се предлагат в бяло или 12 дървесни декора, като обковите и пантите  са черни с визия на ковано желязо.

Забележка: Както при дограмите, така и при капаците цената на м2 няма да е  коректна за размери и конфигурации различни от вашата. По-малките размери имат по-висока цена на м2, а по- големите по-ниска. При интерес потърсете ни за точна оферта.

Вижте снимки на капаци от Градеви ТУК

Вижте още: сенници и слънцезащита

Вижте още: ролетни щори

Вижте още: външни ламелни щори С-80

Вижте още: кепенци


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG