Стъклени врати и прегради от стъкло.

Модерният бизнес има нужда от модерна работна среда. Ние от Братя Градеви превърнахме 3D моделите на дизайнерите в реалност, практически без разлика с компютърните визуализации. Така новият офис на ARS на улица Шейново в София заслужава да бъде на кориците на списанията за интериорен дизайн. Всички стъклени врати и преградни стени са изработени и монтирани от Братя Градеви София.

 
Стъклени врати и прегради от стъкло.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет за тераси от алуминий и стоманена мрежа.
Парапети със стоманени мрежи.

Парапети с мрежи.
Парапети от правоъгълни алуминиеви профили с мрежа от неръждаема стомана.
Парапет пред прозорци с мрежа.
Парапети от мрежи.
Парапети от Братя Градеви.
Парапети с мрежи София.Външни парапети за тераси и стълби от мрежи с различна плетка.Разнообразието при този модел парапети е наистина много голямо, изработват се от правоъгълни или кръгли вертикални носещи профили, и мрежи от стомана с различен размер и форма на отворите. Ръкохватката също маже да е както правоъгълна, така и с кръгла форма-ф 40 или ф -50. Могат да се боядисват прахово във всички цветове от RAL гамата. Употребяват се основно като парапети за тераси, по-рядко като стълбищни парапети. Цените са сходни с цените на стандартните алуминиеви парапети със стъкло.

Още много снимки на различни модели парапети от Братя Градеви можете да разгледате в нашата галерия  ТУК!


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG