Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Парапет за тераси от алуминий и стоманена мрежа.
Парапети със стоманени мрежи.

Парапети с мрежи.
Парапети от правоъгълни алуминиеви профили с мрежа от неръждаема стомана.
Парапет пред прозорци с мрежа.
Парапети от мрежи.
Парапети от Братя Градеви.
Парапети с мрежи София.Външни парапети за тераси и стълби от мрежи с различна плетка.Разнообразието при този модел парапети е наистина много голямо, изработват се от правоъгълни или кръгли вертикални носещи профили, и мрежи от стомана с различен размер и форма на отворите. Ръкохватката също маже да е както правоъгълна, така и с кръгла форма-ф 40 или ф -50. Могат да се боядисват прахово във всички цветове от RAL гамата. Употребяват се основно като парапети за тераси, по-рядко като стълбищни парапети. Цените са сходни с цените на стандартните алуминиеви парапети със стъкло.

Още много снимки на различни модели парапети от Братя Градеви можете да разгледате в нашата галерия  ТУК!


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG