Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

PVC Дограма-Отлични цени,перфектно качество!

Gealan S 9000 STV
7 камерна ПВЦ дограма ГЕАЛАН най-добрата система до сега.

ПВЦ ДОГРАМА ГЕЛАН
ДОГРАМА GEALAN
DOGRAMA OT GRADEVI
Дограма в ral 70167 камерна система GEALAN S 9000 STV произведена в Германия с 3 уплътнения между касата и крилото и допълнително улътнение в леглото на стъклопакета. Много по-голяма дълбочина на остъкляването - 26 мм. Широчина на стъклопакета e до 54 мм.ПВЦ дограма Гелан с широчина на касата 83 мм, с три уплътнения между касата и крилото и допълнително  улътнение в леглото на стъклопакета. Много по-голяма дълбочина на остъкляването - 26 мм. Широчина на стъклопакета до 54 мм. Възможно е изпълнение по системата STV на Gealan чрез залепяне за тотална изолация. Технологията STV на Гелан при която стъклопакетите на крилата се залепят към рамките прави измятането и провисването на прозорците практически невъзможно. Повишава се и сигурността срещу взлом. Коефициент на топлопреминаване при стандартното изпълнение за прозореца като цяло - 0,92 W/m2K. Такъв висок клас изолация прави дограмата GEALAN S 9000 STV подходяща за нискоенергийни и пасивни къщи и изобщо за всички сгради за които съхранението на енергията е преоритет.

Предлагаме и възможност за микровентилация чрез клапите за проветрение GECCO 4. Тези клапи имат вграден поленов филтър и опресняват до 19м3h от възуха в стаите без да позволяват проникването на шум и прах и прекомерното запарване на помещенията. От 2014г. производителят профили за дограма с безупречна репутация GEALAN стана част от грапата на VEKA AG.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG