Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

PVC Дограма-Отлични цени,перфектно качество!

Шест камерна ПВЦ дограма GEALAN STV от Братя Градеви

Входни врати от ПВЦ Гелан в цвят тъмен дъб, 6 камерен профил.Statische-Trocken-Verglasung или Статично Сухо Остъкляване - Най-новото при ПВЦ дограмите.Методът на остъкляване посредством лепене се взаимства за ПВЦ прозорците от авио и автомобилната индустрия. За разлика от по-стари разработки използващи течни лепила, STV технологията е "суха" използва се специална двойнозалепяща лента,катоПВЦ профилите се доставят заводски облепени с нея.Методът на остъкляване посредством лепене се взаимства за ПВЦ прозорците от авио и автомобилната индустрия. За разлика от по-стари разработки използващи течни лепила, STV технологията е "суха" използва се специална двойнозалепяща лента,като профилите се доставят заводски облепени с нея.Това позволява остъкляването да се извършва без пробеми практически във всякакви условия.

Какви са предимствата на остъкляването чрез лепене? 

По-добра статика- залепянето на крилото към стъклопакета позволява да се изпълняват отваряеми крила с размери 150*150 или 110 *230 см. дори без използването на метална армировка. Когато се използва армиращия профил могат да се изпълнят и още по-големи крила.

По-добра изолация-липсата на метал в крилата не позволява образуването на термичен мост и веднага изолацията се подобрява с 0.2 W/m2K за Uf. Пропускането на шум, прах и вода също се редуцира.

Надежност - Залепените крила не могат да"поддават" те практически не променят своята геометрия и имат нужда много по-рядко от регулиране и напасване в сравнение със стандартно  остъклените с ПВЦ подложки крила. Нежеланото отваряне от вън на такъв прозорец е много по-трудно спрямо стандартния. Дограмите на Гелан се предлагат от Братя Градеви с европейски знак за безопасност CE и декларация за съответствие. GEALAN werk е част от групата на VEKA AG с годишен оборот от над един милиард евро.

Вижте кратък клип за процеса на остъкляване чрез лепене.

Виж още: Клапа за микровентилация GECCO 4.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG