Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

PVC Дограма-Отлични цени,перфектно качество!

Шест камерна ПВЦ дограма GEALAN STV от Братя Градеви

Входни врати от ПВЦ Гелан в цвят тъмен дъб, 6 камерен профил.Statische-Trocken-Verglasung или Статично Сухо Остъкляване - Най-новото при ПВЦ дограмите.Методът на остъкляване посредством лепене се взаимства за ПВЦ прозорците от авио и автомобилната индустрия. За разлика от по-стари разработки използващи течни лепила, STV технологията е "суха" използва се специална двойнозалепяща лента,катоПВЦ профилите се доставят заводски облепени с нея.Методът на остъкляване посредством лепене се взаимства за ПВЦ прозорците от авио и автомобилната индустрия. За разлика от по-стари разработки използващи течни лепила, STV технологията е "суха" използва се специална двойнозалепяща лента,като профилите се доставят заводски облепени с нея.Това позволява остъкляването да се извършва без пробеми практически във всякакви условия.

Какви са предимствата на остъкляването чрез лепене? 

По-добра статика- залепянето на крилото към стъклопакета позволява да се изпълняват отваряеми крила с размери 150*150 или 110 *230 см. дори без използването на метална армировка. Когато се използва армиращия профил могат да се изпълнят и още по-големи крила.

По-добра изолация-липсата на метал в крилата не позволява образуването на термичен мост и веднага изолацията се подобрява с 0.2 W/m2K за Uf. Пропускането на шум, прах и вода също се редуцира.

Надежност - Залепените крила не могат да"поддават" те практически не променят своята геометрия и имат нужда много по-рядко от регулиране и напасване в сравнение със стандартно  остъклените с ПВЦ подложки крила. Нежеланото отваряне от вън на такъв прозорец е много по-трудно спрямо стандартния. Дограмите на Гелан се предлагат от Братя Градеви с европейски знак за безопасност CE и декларация за съответствие. GEALAN werk е част от групата на VEKA AG с годишен оборот от над един милиард евро.

Вижте кратък клип за процеса на остъкляване чрез лепене.

Виж още: Клапа за микровентилация GECCO 4.


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG