Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

СТЪКЛЕНИ ВИТРИНИ И ПРЕГРАДИ

Стклени витрини на магазин Геокс.
Стъклени витрини за магазини

Стъклени врати и витрини - клон на банка ДСК.
Стъклени врати и витрини магазин Витра бул.България София.
Магазин в мол Сердика.
Стъклена  витрина за магазин HM в МОЛ София.
Стъклени врати на магазин в София - Шератон.
Витрини и реклама на магазин Марк и Спенсър в МОЛ Парадайс.Стъклени витрини и врати за магазини, офиси и търговски площи. Безшпросна дограма за модерна архитектура и максимана прозрачност.Въпреки липсата на сериозни изолационни характеристики, стъклените витрини са предпочитани пред стъклопакетите, когато става въпрос за търговски площи, поради голямата си прозрачност, липсата на огледален ефект и възможността за изработване на големи стъклени елементи без делители.

Братя Градеви предлагат витринни стъкла с наистина големи размери до 3 на 6 метра, когато се наложи осигуряваме и монтаж с кран за стъкло. Стъклените врати са със стандартен размер 90*210, но могат да се доставят и размери до 110*260 см.

Алуминиевите рамки са практически невидими, вратите се монтират с подови автомати, които позволяват буквално стотици хиляди безпроблемни отваряния. Предлагаме и допълнителни заключвания за стъклени врати, както и силиконови уплътняващи лайсни за зимата.

Вижете още: преградни стени от стъкло, плъзгащи стъклени врати, стъклени интериорни врати, панорамни асаньори.

Вижте и нашите плъзгащи стъклени прегради: www.gradevi.net/productdetails.aspx?id=110

За още снимки на стъклени прегради посетете нашата галерия


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG