Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

Стълбищен парапет с 3 бр. хоризонтални ф-16.
Парапети с тръбен пълнеж- парапети за стълбища.

Парапет с хоризонтален тръбен пълнеж.
Парапет за стълби с 4 бр. хоризонтални ф-16.
Парапет с тръбен пълнеж на ниска тераса.
Парапет за стъби с ръкохватка в дървесен цвят-чам.
Парапет за стълби с двойна ръкохватка според наредбата за достъпна среда.
Алуминиеви Парапети за стълбище с втора ръкохватка в дървесен цвят. Вита метална стълба страничен монтаж.Парапети за стълби и тераси стандартен монтаж.Стандартен монтаж на парапет имаме когато краката на парапета са закрепени върху плочата на терасата или върху стъпалото.Още снимки на парапети можете да разгледате в нашата галерия

Този тип парапети се използват най-вече като стълбищни парапети. Обикновено са с височина 90 см. и с 3 бр. хоризонтални тръби ф-16. Възможни са обаче и многобройни други комбинации.Могат да се ползват и като парапети за тераси,но не винаги е препоръчително. Предлагат се с кръгли и с правоъгълни профили.

Тези парапети са на изключително конкурентни цени спрямо всеки друг материал или модел.

 Стандартния монтаж е евтин и бърз вариант за закрепване на всички видове алуминиеви парапети, приложим е в болшинството от случаите.

Обикновено при стандартен монтаж в пода се пробива отвор Ф20, в който с двукомпонентно бързостягащо лепило се закрепва анкер от плътна стомана Ф16.  Пробиването става безударно с диамантени режещи инструменти и няма никаква опасност от счупване на гранитогрес и теракота или каменна плоча,дори да е от най-твърдия гранит!

Най-добре е монтажа на парапета да започне след приключване на настилките по терасите или стълбите.

Парапетите при Братя Градеви са с три години гаранция за монтажа.

 


Поръчай сега

Сайтове за дограми от WebDesignBG