Парапети от инокс.

Парапети от инокс и прахово боядисана стомана. Този модел е комбинация от два материала: неръждаема стомана и обикновена стомана прахово боядисана в RAL 7016. Моделът се отличава с голямата си здравина. При него няма дори и минимални вибрации или "клатене".  Същевременно парапетите имат и семпъл, но луксозен вид. Тези парапети се препоръчват за офис сгради, магазини и други публични пространства, поради голямата си здравина. Ръкохватките, както и хоризонталният пълнеж са неръждаеми и свързани с заваряване, което прави тези парапети практически вечни. Когато ще се ползват на открито железните елементи могат да минат предварително през горещо поцинковане за по-дълъг срок без поддръжка. Ако искате да получите парапети с максимална здравина и експлоатационен срок по-дълъг от 50 години направете запитване при нас сега!
 
Парапети от инокс.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

ПАРАПЕТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ!

С невероятното си многообразие от парапети фирма "Братя Градеви" предлага продукти за всеки вкус и за всякакви нужди. Нашите парапети могат да отговорят на най-високите изисквания, както по отношение на качеството, така и по отношение на съответния интериор или екстериор. Можете да се възползвате от нашата безплатна консултация, която ще осъществим на място на обекта. Ние предлагаме парапети с тръбен пълнеж за вашите стълбища или тераси, както и разнообразие от алуминиеви парапети за вътрешно и външно ползване. Комбинираните парапети от алуминий и стъкло също са подходящи за много случаи. Те се отличават с разнообразни цветове както на профилите, така и на стъклата. За домакините, които обичат да украсяват терасите на дома си с цветни градини предлагаме алуминиеви парапети тип цветарник. Тези от вас, които не искат нищо да препречва изгледа от и към дома им, предлагаме парапети само от стъкло. Най-изчистеният вариант от тях са парапети от стъкло без вертикални колонки. За тези, които търсят повече сигурност, са нашите парапети от със стоманени мрежи, които също са богати на разнообразни профили и форми на отворите. И накрая - ние имаме специално решение за ваши, уникални парапети, които изработваме по ваш вкус с нашия екип от архитекти. Доверете ни се!

Парапети с тръбен пълнеж- парапети за стълбища.
Парапети с тръбен пълнеж- парапети за стълбища.
Парапети за стълби и тераси стандартен монтаж.Стандартен монтаж на парапет имаме когато краката на парапета са закрепени върху плочата на терасата или върху стъпалото.
Парапети за стълби със стъкло.
Парапети за стълби със стъкло.
Парапети от алуминиеви профили с кръгло или правоъгълно сечение и пълнеж от триплексно стъкло.
парапет тип  френски
парапет тип френски
с прави вертикални пръчки - изцяло алуминиев пълнеж.
Парапети от алуминий и стъкло Парапети за тераси
Парапети от алуминий и стъкло Парапети за тераси
Братя Градеви ООД е водещ производител и вносител на алуминиеви парапети
Парапет тип Вила
Парапет тип Вила
“ВИЛА” - нов тип парапети за тераси и стълбища, за мястото, на което искаме да сме близо до природата!
Алуминиев парапет тип цветарник - парапет за тераса
Алуминиев парапет тип цветарник - парапет за тераса
Кръгла ръкохватка Ф 50мм и 2 хоризонтала Ф 40, които държат вертикални "струни" - алуминиеви тръби Ф16, огънати със специален профил.
Парапети само от стъкло
Парапети само от стъкло
Самоносещи стъклени парапети при които липсват "крака" - вертикални колонки. При тях дебелото триплексно стъкло 17-21мм се явява носещата конструкция. Обикновено ги правим единствено от стъкло закрепено към плочата с фитинги от неръждаема стомана. Понякога стъклата на парапета може да се обкантят с иноксова лайсничка или с ръкохватка в дървесен декор.
Парапети за тераси със стъкло без вертикални колонки. Модел
Парапети за тераси със стъкло без вертикални колонки. Модел "Лазур"
Парапетите за тераси от този модел имат алуминиев профил на пода и различни модели алуминиева ръкохватка. Вертикалният пълнеж е само от стъкло без вертикални колонки.
Парапети със стоманени мрежи.
Парапети със стоманени мрежи.
Външни парапети за тераси и стълби от мрежи с различна плетка.
Парапети с въжета
Парапети с въжета
Парапети със струни/ въжета от неръждаема стомана. Всички аксесоари също са от инокс.
Уникални парапети
Уникални парапети
В сътрудничество с архитектите на големи обекти Братя Градеви разработват технологично системата за парапети, за да достигнат търсената визия.
парапети - страничен монтаж -стълбищни парапети
парапети - страничен монтаж -стълбищни парапети
парапета се захваща отстрани на стълбите или площадката. този начин на монтаж е подходящ за всички видове алуминиеви и стъклени парапети.
Парапети по ваш проект, съобразени с вашите нужди и вашия стил!
Парапети по ваш проект, съобразени с вашите нужди и вашия стил!
Заедно можем да направим вашия дом по- красив, по-функционален, по-безопасен !
Парапет от алуминий
Парапет от алуминий
Парапети, разработени специално за обект "Градът на Фонтаните", София
Външни простори.
Външни простори.
Алуминиевите профили може да бъдат използвани за направата на простори които са здрави, изглеждат добре и не ръждясват.Сайтове за дограми от WebDesignBG