Алуминиеви решетки - жалузи

Алуминиеви жалузи в дървесен цвят.  С помощта на алуминиева конструкция изградихме две помещения долепени до красива крайградска къща. Едното е допълнително темоизолирано от вътре, за складиране на земеделска продукция. Другото е само като плътна решетка за прибиране на косачката, греблата, и други градински сечива които се намират във всяка къща. Така създадохме две пристройки които в никой случай не може да се каже че развалиха вида на къщата. Дори чудесно се вписаха на фасадата, която е с капаци на прозорците също от Братя Градеви. 

 
Алуминиеви решетки - жалузи

Новини

Поради годишни отпуски магазинът на Братя Градеви на бул.Христо Ботев 111 ще почива в Събота на 18.08.18 и Събота 25.08.18
Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
 

Стъклени козирки.

Стъклени козирки.
Козирки от стъкло и инокс. Обикновено са с точково закрепване на стъклата. Могат да са конзолни, с подпиране на долу, или с въжета обтегнати от горната страна, според изискванията за дизайн и възможностите за сигурен монтаж. Важен и много нужен елемент от архитектурата на всяка сграда. Тези козирки предпазват входните врати и влизащите от сняг, дъжд и лед.  Изработени са от неръждаема стомана с матово или драскано покритие и безопасно стъкло в различни цветове. Предлагаме и пълноцветен принт върху стъклата за постигане на нужните ефекти и засенчване.
Стъклени козирки.
Стъклени козирки.

Сайтове за дограми от WebDesignBG