Стъклени плъзгащи врати.

За тази нова къща в полите на Стара планина направихме парапети в дървесен цвят и остъклихме терасата с ПВЦ дограми и със стъклени плъзгащи системи "петолиние". Така покритата затворена част на верандата може да бъде приобщена с откритата тераса, когато се събират повече хора и времето е хубаво. Когато е затворена терасата може да се ползва практически през всички сезони. Предлагаме всички видове остъкляване с ПВЦ, алуминиева дограма с термоизолация или без, със стъклени безрамкови системи плъзгащи или хармоника от Братя Градеви.
 
Стъклени плъзгащи врати.
 

ПВЦ дограмите Гелан на изложението в Нюрнберг

ПВЦ дограмите Гелан на изложението в Нюрнберг
04.04.2014
От Братя Градеви посетихме по покана на нашите дългогодишни партньори от Gealan Werk GmbH най-голямото изложение в света на прозорците.

Изложението Fensterbau frontale в град Нюрнберг Германия е най-големият форум в Европа, то се провежда на всеки две години и събира водещите световни фирми. Гелан като част от групата на VEKA участваха самостоятелно със огромен щанд където показаха най- новите си разработки -7 камерната система S 9000 STV и бъдещата GEALAN FUTURA IKD при която  ПВЦ профилите могат да са с алуминиева външна капачка. При системата GEALAN FUTURA IKD сърцевината на касата е запълнена с изолираща пяна. И двата вида ПВЦ дограма са с коефициенти на изолация много под 1 Wm2k  GEALAN FUTURA при стандартно остъкляване е 0.84 Wm2k. Естествено и останалите продукти имаха своето място като капаците за прозорци, плъзгащо-повдигащите се врати HST, вградените щори.
Сайтове за дограми от WebDesignBG