Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

ПВЦ дограмите Гелан на изложението в Нюрнберг

ПВЦ дограмите Гелан на изложението в Нюрнберг
04.04.2014
От Братя Градеви посетихме по покана на нашите дългогодишни партньори от Gealan Werk GmbH най-голямото изложение в света на прозорците.

Изложението Fensterbau frontale в град Нюрнберг Германия е най-големият форум в Европа, то се провежда на всеки две години и събира водещите световни фирми. Гелан като част от групата на VEKA участваха самостоятелно със огромен щанд където показаха най- новите си разработки -7 камерната система S 9000 STV и бъдещата GEALAN FUTURA IKD при която  ПВЦ профилите могат да са с алуминиева външна капачка. При системата GEALAN FUTURA IKD сърцевината на касата е запълнена с изолираща пяна. И двата вида ПВЦ дограма са с коефициенти на изолация много под 1 Wm2k  GEALAN FUTURA при стандартно остъкляване е 0.84 Wm2k. Естествено и останалите продукти имаха своето място като капаците за прозорци, плъзгащо-повдигащите се врати HST, вградените щори.
Сайтове за дограми от WebDesignBG