Стъклени пъзгащи врати.

Братя Градеви предлагат стъклени плъзгащи врати от 2,3,4,5 или повече части, които се събират в едната или двете посоки или се плъзгат покрай стена. Пакета от 5 крила е широк 10см. и позволява отваряне на 80% от светлия отвор. Системата се предлага във вариант с 8 и 10 мм стъкло. Възможни са множество варианти, като цветове, принтове или орнаменти по вратите. Както и различни ръкохватки от алуминий, инокс или в черно. Системата е с минимален праг от 5,5 мм. с височината на преходна лайсна.
 
Стъклени пъзгащи врати.
 

ПВЦ профили за дограма - видове профили и производители

23.01.2014
ПВЦ дограмата има отлични топлоизолационни свойства.

ПВЦ дограмата има отлични топлоизолационни свойства, благодарение на материала, от който се изработва – поливинилхлорид, както и на многокамерната структура на профилите, съдържащa въздух – също добър изолатор.

В зависимост от броя на камерите в профилите, дограмата бива: 3-камерна, 4-камерна, 5-камерна и 6-камерна и дори 7 камерна при Гелан S 9000 STV . Колкото повече камери има в профила, толкова по-добри са изолационните свойства на дограмата. В България най-често се използва 5-камерната дограма заради относително доброто съотношение цена – качество, но съществува тенденция за увеличаване поръчките на 6-камерни и 7-камерни профили.

По отношение на дизайна ПВЦ дограмата може да е бяла, цветна или в дървесен декор, в зависимост от вашите предпочитания и интериора на жилището ви.

Едни от най-добрите фирми производители на ПВЦ профили за дограма са немските фирми: GEALAN,KOMMERLING,VEKA, SALAMANDER, INOUTIC, SCHUCO, REHAU. 

GEALAN е немски производител на дограма, предлагащ системни решение и международно сертифицирани ПВЦ профили за дограма.

Salamander е друга немска фирма производител на ПВЦ профили, която непрекъснато се стреми да развива и подобрява своята продукция.

Profilink е водещ български производител на ПВЦ профили за прозорци, чието име се асоциира с високо качество и коректност.
Полската компания AluPLAST е един от най-динамичните производители на ПВЦ профили за дограма на европейския пазар.

Австрийската компания REHAU разглежда сградата като единен организъм и предлага комплексни решения за сградни системи, включително ПВЦ профили за дограма.

ПВЦ профилите за дограма с българската марка KMG се характеризират с богато разнообразие, стил и качество.

Според повечето потребители немските ПВЦ профили за дограма са едни от най-качествените, но естествено високото качество означава и висока цена. Независимо от това какви ПВЦ профили за дограма ще изберете, може да бъдете сигурни, че при производството им се спазват стриктни стандарти за качество.
Сайтове за дограми от WebDesignBG