Парапети от инокс.

Парапети от инокс и прахово боядисана стомана. Този модел е комбинация от два материала: неръждаема стомана и обикновена стомана прахово боядисана в RAL 7016. Моделът се отличава с голямата си здравина. При него няма дори и минимални вибрации или "клатене".  Същевременно парапетите имат и семпъл, но луксозен вид. Тези парапети се препоръчват за офис сгради, магазини и други публични пространства, поради голямата си здравина. Ръкохватките, както и хоризонталният пълнеж са неръждаеми и свързани с заваряване, което прави тези парапети практически вечни. Когато ще се ползват на открито железните елементи могат да минат предварително през горещо поцинковане за по-дълъг срок без поддръжка. Ако искате да получите парапети с максимална здравина и експлоатационен срок по-дълъг от 50 години направете запитване при нас сега!
 
Парапети от инокс.

Новини

Екипът на Братя Градеви пожелава весели празници и щастлива нова година на всички свои клиенти и партньори.
Екипът на Братя Градеви поздравява всички свои клиенти служители и партньори с великденските празници! Бъдете здрави и щастливи!
 

Работното време по празниците.

Работното време по празниците.
21.12.2016
Магазина на Братя Градеви на бул.Христо Ботев № 111 ще работи между коледа и нова година.

 

Магазина ще почива на 24, 25, 26 и 30 Декември 2016 г. Както и на 01, 02 и 03 януари 2017 г.

Работни дни ще са 27, 28, 29, 30 декември. Първият работен ден за новата година ще е 04 януари.

Пожелаваме на всички наши клиенти, служители и партньори весели празници и още много повече здраве и успехи през новата година! 
Сайтове за дограми от WebDesignBG